自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

想試下呢隻牌子,今日係Wellcome見到買左一盒,返到屋企睇見係Level 2,上官網已經唔見呢隻款。

想求証下係咪真係得Level 2?謝謝!

男爵府

Snoopy211 發表於 22-4-30 18:38
想試下呢隻牌子,今日係Wellcome見到買左一盒,返到屋企睇見係Level 2,上官網已經唔見呢隻款。

想求証下 ...

有level three

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Snoopy211 發表於 22-4-30 18:38

想求証下 ...

咁佢個盒寫lv 2/3?
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢有level 3, 惠康呢款係level 2!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

crystal媽咪 發表於 22-4-30 18:49
咁佢個盒寫lv 2/3?

盒寫lv2

瑪瑙宮

回覆樓主:

實惠都有,仲多款。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cecelc 發表於 22-4-30 19:02
盒寫lv2

因呢款係好早期款
可能當時係lv 2

等於gd mask,之前係lv 2,而家出嘅係lv 3咁
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至