自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

有「最美星二代」之稱的邱淑貞的女兒沈月,自小就因為擁有甜美外貌而備受注目,現年已經20歲的她更愈大愈靚被外界激讚似足媽媽,前途無可限量。近日她留在韓國出席多個時裝活動,並與多位韓星同場而受到矚目,有報道指出原來她即將會在韓國正式出道,並由「沈月」改為藝名「Ayla」。

有指沈月曾經打算進軍內地市場,但由於內地已經有一名人氣女演員叫做「沈月」,為了日後在演藝圈的發展而不想與他人撞名,決定棄用本名兼宣布改用藝名Ayla。她早前曾經解釋新名字的意思,代表着「Adventure冒險」、「Youthquake年輕覺醒」、「Love愛」和「A little bit of creativity少少創意」,希望此名字能夠讓她展開新一段的人生。

沈月現時已在首爾逗留超過兩個月,期間不但接連出席首爾時裝周和Dior 2022時裝展,又與男團Super Junior成員金希澈見面,兼且發文稱「很開心再次見到Irene姐姐和世勳(EXO成員)」,因此令外界盛傳她已與韓國經紀公司簽約準備出道,因此與多名韓國藝人關係甚好。上周六(30日)她出席Dior時裝展時亦有被韓國傳媒報道,並以她的新藝名「Ayla(아이라)」來稱呼她。

珍珠宮

機會比較微…..
韓國好重視練習生制度,藝人出道前要接受長時間訓練

大宅

真係幾似媽咪,不過都係唔夠媽咪靚

水晶B    發表於 22-5-4 15:51

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

韓國娛圈好黑暗,無靠山無運行。

伯爵府

回覆樓主:

韓國妹都好靚,佢變咗唔突出

佢咁有錢,自己開間經理人公司自己玩晒都得

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

唔知點解我覺得佢好矮

男爵府

佢個樣好俗氣

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

明明好young...但成日打扮到好成熟

珍珠宮

回覆樓主:

韓國一來好講背景,二來個個自少練習生訓練出嚟,佢20歲先話簽,真係年紀大咗啲喎!

琥珀宮

大聲公 發表於 22-5-4 09:23
有「最美星二代」之稱的邱淑貞的女兒沈月,自小就因為擁有甜美外貌而備受注目,現年已經20歲的她更愈大愈靚 ...

好多明星仔女都話係韓國出道,有邊個成功返黎,佢本身識唔識韓文先,係韓國出兩3隻碟就話出道,再返黎香港或大陸拍下戲咁

琥珀宮

Angelice-BeBe 發表於 22-5-4 09:49
明明好young...但成日打扮到好成熟

佢阿爸賣衫,佢就成日著到咁鬼老套,真係拆招牌

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

得20歲應該好好讀書增加內在修養, 成日發明星夢讀完中學就急不及待要出道

大宅

大聲公 發表於 22-5-4 09:23
有「最美星二代」之稱的邱淑貞的女兒沈月,自小就因為擁有甜美外貌而備受注目,現年已經20歲的她更愈大愈靚 ...

好有花瓶既感覺不過有錢想點玩都得

公爵府

回覆樓主:

識韓文就是旦… 但拍埋去d韓妹度,會唔會矮左小小,同埋感覺上冇咁靚,淨係依張相已經影得麻麻,可能之前果d全部p過圖?

大宅

mandy952 發表於 22-5-4 09:57
佢阿爸賣衫,佢就成日著到咁鬼老套,真係拆招牌

太成熟喇

水晶宮

終於出道。

做明星,佢唔夠靚。選港姐,又唔夠高。唔睇好。不過佢屋企有錢,唔掂咪玩第二樣,無所謂。

象牙宮

回覆樓主:

香港就靚,但拍埋d韓妹度就.... 韓妹先天條件太好

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

對比韓妹,佢個樣都算普通

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

20歲先出道? 太晚了吧!

佢其實讀完書未? 有d覺得由細到大,俾人讚慣,以為自己好靚。 講真以素人嚟講叫做靚,但以藝人來説,要有其他才藝,先可以吸引人,佢未靚到一望為之傾倒的顔值。

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

唔駛讀書咩?

首頁

尾頁

跳至