自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

買滿$30 即回 $5
推廣期由 2022 年 4 月 11 日至 2022 年 6 月 5 日(包括首尾兩日)

用AliPayHK Citibank 扣數都得,不過記得關閉使用消費券
另外唔一定係圖片顯示個2張Citibank 信用卡,我用 Citibank Cash Back AliPayHK 扣數都得。

使用條款參考:
https://www1.citibank.com.hk/chinese/credit-cards/promotions/mcdonalds-offer

ada0707    發表於 22-5-5 12:58
Cheuk2012    發表於 22-5-4 21:30

別墅

謝謝分享

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

謝分享

子爵府

AlipayHK 竟然可以? 我之前用wechatpay 付款冇回贈

子爵府

條款8: 除特別註明外,推廣不適用於透過PayMe、八達通卡、WeChat Pay HK或AlipayHK作出之交易。

wcpcelia    發表於 22-5-15 17:32

別墅

多謝分享

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多謝分享

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

琥珀宮

回覆 BabyGGBaby 的帖子

謝謝分享

男爵府

Thanks for sharing

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

謝謝分享

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝分享

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

satanail 發表於 22-5-4 13:26
條款8: 除特別註明外,推廣不適用於透過PayMe、八達通卡、WeChat Pay HK或AlipayHK作出之交易。 ...
係囉, 問過STAFF話唔得
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至