自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

入去"我的預訂", 無得修改名字. 請問是否有其他方法呢?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

minmin 發表於 22-5-4 11:20

打去hotline,俾錢改

la_source    發表於 22-5-4 11:29

珍珠宮

盡快打電話去HOTLINE要求改返, 如果去到機場過關時發現張登機證個名同PASSPORT不相符會影響出境,EVEN錯一個英文字母都不可以。本人親身經歷過

Love and Kindness are never wasted.

水晶宮

你買幾時出發及回港航班?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

EK 有人答左你啦。
https://www.bookmyflightticket.c ...-name-change-policy

珍珠宮

回覆 yuyueng 的帖子

但因我入到去...無得修改名啊..!

又揾唔到HOTLINE/ EMAIL

所以再上來救求.

珍珠宮

chocolatebean 發表於 22-5-4 11:33
你買幾時出發及回港航班?

16/06 - 07/07

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

minmin 發表於 22-5-4 11:59
回覆 yuyueng 的帖子

香港CS電話打唔通,甘不如試下打佢地北京個CS hotline +86 4008868 868

水晶宮

minmin 發表於 22-5-4 12:04
16/06 - 07/07
IC

LUF 4-5月回港航班取消了

水晶宮

yuyueng 發表於 22-5-4 12:24
香港CS電話打唔通,甘不如試下打佢地北京個CS hotline +86 4008868 868 ?
香港CS OFFICE 不是在HK的, 廣東話SPEAKING的在上海OFFICE, 他們已LOCKDOWN 超過 1/2個月, 可照打HK CS TEL, CHOOSE ENGLISH SPEAKING, TEL LINE TRANSFER 去全球 ENGLISH SPEAKING 的CS 幫你, 我打過好多次, 有幾次菲律賓 CS 接電話, SERVICE 好差, 完全幫唔到忙, 有次日本CS接, 非常好, 可惜再打去已經唔係佢接聽了

首頁

尾頁

跳至