自由講場

跳至

首頁
12345...24

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章

Minnacat 發表於 22-5-6 18:11
話說幾星期前幫朋友係iherb買左大約$900 的supplement, 因為呢排大家都唔得閒,咁上兩星我叫老公拎比佢老公 ...

佢地兩公婆冇溝通㗎?佢老公唔見咗包supplement完全唔提,如果唔係你問你朋友,佢都唔會問佢老公,佢老公又唔會如實招來!點都冇理由要你啃一半錢!
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

水晶宮

回覆樓主:

嘩,咩野朋友?痴線架,絕交啦。

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

交咗俾佢老公就唔再你係嘅責任,你朋友都好賤下喎!去銀行撳咗錢跌咗會唔會要銀行賠錢?

絕交啦!

翡翠宮

牛年勳章

450睇清楚一個人,以後唔再聯絡

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔還bk同你推上報!

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

唔會蝕幾百蚊俾呢D人,同佢講如果佢唔俾足全數,你就喺朋友group公開追數。

侯爵府

$900 睇到一個人,值呀! 唔使為咗呢D人而嬲到咁,唔值得呀! 當豪比佢就以後唔使再聯絡

子爵府

話說幾星期前幫朋友係iherb買左大約$900 的supplement, 因為呢排大家都唔得閒,咁上兩星我叫老公拎比佢老公 ...

我試過借張年咭比朋友,佢當左係佢自己,佢用完無諗過還,我一個月後提佢還,佢好嬲活佢從來借人野都借半年以上,話我催佢,痴線! 最後佢要我去佢公司樓下交收,我老公話今都得!?

大宅

回覆 Minnacat 的帖子

你朋友都幾厚顏無恥架喎, 佢知佢老公收咗貨架嘛?

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

好cheap,收返$45O,絕交

大宅

極品人物
盡快遠離

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

做咩要一人一半?已經親自交收,佢老公整唔見關人咩事?呢個「朋友」好有問題

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

事實佢係冇收過,不過佢老公收咗啫,咁咪叫佢老公俾囉,真係幾百元就睇真一個人嘅底囉

珍珠宮

2024年龍年勳章

咩人來㗎? 算啦,佢咁講嗰$400幾都唔慌收得順...當佢兩公婆弱智嘅捐俾佢做善事啦...同佢絕夜,block埋佢,費事激親自己

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

佢都痴痴地,咁都講得出。

子爵府

回覆樓主:

我都發覺好d人好興叫人顺手幫佢買嘢,到取了貨又唔多願付款,真人格好有問題!

公爵府

回覆樓主:

仲乜識D咁cheap㗎人呀。收全數,從始斷交。佢唔俾就繼續唱衰佢!

男爵府

而家D人咁賤格,咁既說話要有幾衰格先講得出口

男爵府

咁嘅朋友都有?絕交啦!

翡翠宮

回覆樓主:

咁都得
佢老公整唔見咗
應該佢哋負責囉

首頁
12345...24

尾頁

跳至