自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

蜜蜂糖 發表於 22-5-11 12:53
根據可靠消息,王浩信好多年前已搬走左另一個單位,話工作室方便做野,好多女藝員上過去研究劇情。

但搬 ...

練美娟都爆過有大台女星搞人老公,劇組飯局上當眾照咀…王 同 蔡 好有嫌疑囉

男爵府

fishkpc623 發表於 22-5-11 14:29
男既衰, 女都唔係善男信女, 你睇佢ig扮心靈雞湯, 當眾黑面,, 真係堅強正面唔會整色整水, 做時代女性單親媽 ...

老公偷食仲要扮晒公開多謝老婆的話, 當眾西佢面都好正常吖!唔通陪佢一齊做戲扮恩愛咩

男爵府

granja 發表於 22-5-11 09:48
變左面圓版劉松仁

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

唔係細路 發表於 22-5-11 22:28
老公偷食仲要扮晒公開多謝老婆的話, 當眾西佢面都好正常吖!唔通陪佢一齊做戲扮恩愛咩
...

既然差唔全港都知佢地婚姻破裂, 佢又唔同個男人一齊做戲, 知情人又話個男人都唔一齊住, 真係唔明點解唔離得婚, 佢都四十幾歲人啦, 個女咁大都知咩事, 現今社會離婚冇乜大不了, 你話大家唔知以為佢地係姻愛夫妻就話啫, 已搞成咁何不撇脫D體面D同個衰佬傾下條件, 放過自己

水晶宮

唔係細路 發表於 22-5-11 22:26

練美娟都爆過有大台女星搞人老公,劇組飯局上當眾照咀…王 ...

又關娟姐事?

男爵府

baby_yee 發表於 22-5-11 23:51
又關娟姐事?

娟姐自爆的

https://www.orientalsunday.hk/最新娛聞/練美娟-女星姣錫tvb人夫-plt3-473051/

https://xuan.com.my/entertainment/王浩信搭上蔡思贝vip房锁门15分钟gathering-14744

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

邱悠月 發表於 22-5-11 13:12
明明王係賤男,但呢度多數追擊yoyo真係慘

係喎明明個帖講吓母親節,總係有人帶頭又講人婚姻狀況

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

oh_yes 發表於 22-5-11 14:23
名媛望族佢做劉松仁個仔架嘛,仲俾老豆come咗好多把

呢個經典

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

granja 發表於 22-5-11 09:48
變左面圓版劉松仁

似呀

男爵府

唔係細路 發表於 22-5-11 23:57

娟姐自爆的

好噁心
曾經都因為煲劇、
睇佢 Head & Shoulders 木村造型而鍾意咗思貝。
但之後專登著波鞋+畫 3 葉暗撐 Adidas 而對佢大打折扣。
而家睇埋呢篇詳細描述,
真係覺得蔡思貝係狐狸精!
王浩信形象亦一路都好渣男
空穴來風未必無因

男爵府

對個男冇好感,偷食行遠D,仲要同一座

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Yukipooh 發表於 22-5-12 09:07
對個男冇好感,偷食行遠D,仲要同一座

而家係大陸 , 真係食到唔食

珊瑚宮

唔係細路 發表於 22-5-11 22:26

練美娟都爆過有大台女星搞人老公,劇組飯局上當眾照咀…王 ...

伯爵府

蜜蜂糖 發表於 22-5-11 12:53
根據可靠消息,王浩信好多年前已搬走左另一個單位,話工作室方便做野,好多女藝員上過去研究劇情。

但搬 ...
佢住獨立屋咩?間屋大到可以係隔離房都唔知?呢個藉口太牽強

珍珠宮

接線生 發表於 22-5-11 16:13
女人中意難為女人。
王出軌,Yoyo點都係受害者,但做乜都比人話

信號未上位前訪問時講過想事業要好,有好家庭係好重要
明眼人都知對佢嚟講維持家庭只係形象工程
信號成日螢幕前扮好老公、好爸爸,老婆唔開心人之常情
yoyo未紅又話人無咩工作要靠老公,到紅起又話靠黑老公面製造話題

大宅

唔係細路 發表於 22-5-11 22:28
...

之後又唔認黑面係平靜, 一係就佢老公大護, 周不時整色整水, 講做戲又唔係好

不過有jm話見過佢地一齊跑步, 可能一直係夾定做新聞咋,

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章

嘉利媽媽 發表於 22-5-12 10:26
係咪真㗎(emoji)

你找吓佢啲報導睇番。
佢玩過咗火,先畀人爆料。

水晶宮

KLDC 發表於 22-5-12 04:59
好噁心
曾經都因為煲劇、
睇佢 Head & Shoulders 木村造型而鍾意咗思貝。

專登著波鞋, 畫3葉係咩事? 我搵唔到相關資料, 想8

大宅

toffeechoco 發表於 22-5-11 23:45
既然差唔全港都知佢地婚姻破裂, 佢又唔同個男人一齊做戲, 知情人又話個男人都唔一齊住, 真係唔明點解唔離 ...

對呀, 都係呢個原因唔中意佢, 想點啫! 只覺得佢要製造話題見報

唔認為因為公司唔比, 信號王又唔係乜大明星大陸又唔係紅.

首頁

尾頁

跳至