自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

https://www.hk01.com/%E7%86%B1%E7%88%86%E8%A9%B1%E9%A1%8C/768781/%E6%AF%8D%E5%AD%90%E5%88%B0%E9%AB%98%E7%B4%9A%E6%97%A5%E6%9C%AC%E9%A4%90%E5%BB%B3%E6%85%B6%E7%94%9F%E6%97%A5-%E8%AB%8B%E5%85%A8%E5%BA%97%E5%90%83%E8%9B%8B%E7%B3%95-%E9%A3%9F%E5%AE%A2%E6%9C%AA%E4%B8%BB%E5%8B%95%E9%81%93%E8%B3%80%E5%8D%B3%E7%99%BC%E7%81%AB

SiuBBee    發表於 22-5-13 12:26

伯爵府

HiPP勳章(2)

回覆樓主:

有病?真係生仔要考牌

大宅

MMVV 發表於 22-5-13 08:44
https://www.hk01.com/%E7%86%B1%E7%88%86%E8%A9%B1%E9%A1%8C/768781/%E6%AF%8D%E5%AD%90%E5%88%B0%E9%AB%9 ...

要幾寂寞先迫陌生人一齊慶祝生日

la_source    發表於 22-5-13 15:17

伯爵府

俾我就一早婉拒件蛋糕了,唔知件蛋糕有冇人地D口水

ada0707    發表於 22-5-13 11:38

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

回覆樓主:

成3000至4000元1位,我立刻聯想會不會係李X 欣

侯爵府

https://www.hk01.com/%E7%86%B1%E7%88%86%E8%A9%B1%E9%A1%8C/768781/%E6%AF%8D%E5%AD%90%E5%88%B0%E9%AB%9 ...

長知識

侯爵府

回覆樓主:

係唔係心理唔平衡?老公唔肯陪嗰啲有錢阿太?其實餐廳根本就唔應該幫佢分俾其他客人食,點知佢件咩蛋糕,會唔會令人食物敏感

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

唔係人人都鍾意食甜品, 3唔識7迫人食仲要迫人講多謝

珍珠宮

好媽媽勳章

嘩!$3000位

男爵府

生日只有兩母子去慶祝,家庭可能有啲問題。想有人同佢個仔講生日快樂,但最後搞到發難渣咁失禮,其實個仔嘅生日又點會快樂。

子爵府

相信港媽現實中無咩朋友,神憎鬼厭,唯有帶個仔去餐廳拉其他人慶祝,佢個仔真係慘
其實佢啊媽咁有錢,如果想有人幫佢個仔慶祝,可以請一批老臨黎做演員的,會好多人好開心咁同佢仔慶祝

茶類愛好者    發表於 22-5-13 13:35

男爵府

真定假
好似有啲作故仔
高級餐廳經理會咁做?

公爵府

回覆樓主:

呢單嘢,電台都有拎出黎講。真係好痴線

水晶宮

回覆樓主:

有冇吹過生日蠟燭? 有冇病毒㗎?請人食蛋糕但要人祝福佢仔?遲講就發難渣?人哋好想食你蛋糕咩?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

似有病... 佢打擾左人地食物嘅雅興... 好討厭... 你個仔生日關人鬼事呀...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

生日得兩母子慶祝,應該係有錢人嘅二奶。所以個阿媽心理質素係有問題

侯爵府

好媽媽勳章

呢個阿媽以為全世界圍住佢個仔轉
開心每一天

侯爵府

回覆樓主:

神神地
野蠻
無品怨婦型
Control freak
控制家人、想控制埋路人甲乙丙丁。。。

佢囝想揾窿捐吧

其實佢有錢,應該請D臨記到場扮食(出埋每位餐錢+演技費),跟住群星拱照咁賀佢baby

我朋友試過收錢去老臨公司個客人的婚宴戥場,扮新郎舊公司啲人。咪好囉,阿太妳想佢點演都得,好過而家咁樣人哋唔想show妳,搞到咁無面,哈哈~

首頁
12345...6

尾頁

跳至