自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

goo_littlebb 發表於 22-5-18 21:44
你後尾有無帶阿女睇第2個醫生?

牙泡果度我醫生有講,大致係話我仔隻阻生齒個牙泡比正常大,係有機會有啲 ...

我跟牙科保健講水泡的情形,但劉醫生封信完全無提及有水泡,牙科保健醫生話如果有水泡是件事,涉及病病變,醫生唔會唔寫,我好擔心,所以帶亞女睇另外一個口腔面頷科醫生,專科醫生睇完亞女電腦素描光碟後,表示水泡已經相當大,還開始侵蝕牙骨,很有急切性剝,阻生齒位置在鼻骨位置,不適合在診所剝,如果去私家屬院要13萬啊!最後這個醫生和護士很好人,幫女女寫了4封轉介信,菲臘牙科, QE, 兒童醫院,瑪麗醫院
我真心多謝這位王醫生.
問題是劉X華醫生見到水泡的情況無跟我講,我問劉醫生可否幫我寫轉介信,劉醫生一口答應,還說,見到咩寫咩,最後只寫剝牙.

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

bon.cc 發表於 22-5-19 05:30
我跟牙科保健講水泡的情形,但劉醫生封信完全無提及有水泡,牙科保健醫生話如果有水泡是件事,涉及病病變 ...

劉X華無同你提及有水泡? 定佢睇唔到呢?
咁依家你收到政府醫院消息未?

大宅

goo_littlebb 發表於 22-5-19 10:43
劉X華無同你提及有水泡? 定佢睇唔到呢?
咁依家你收到政府醫院消息未?

第一次係劉醫生跟我講有泡的。
現在排到政府7月15日做手術,
菲臘牙科下星期二

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

bon.cc 發表於 22-5-19 14:25
第一次係劉醫生跟我講有泡的。
現在排到政府7月15日做手術,
菲臘牙科下星期二

菲臘牙科下星期二都好快啊, 祝順利

洋房

August07 發表於 22-5-16 23:41
Keep 住上牙科website check, 我女幾年前都係多謝BK mami 報料,仲係最後一天先申請!
...

上過web site睇,上年收的是14-24歲的,請問你囡囡當時幾歲?

首頁

尾頁

跳至