自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

LedTV 發表於 22-5-13 18:14
係啊~~
由 $3000 加到我唔租時$3400
咪玩喇......一換一都要30幾

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

chitchit0520 發表於 22-5-13 18:25
係,因為我原先只係想回應你泊街就算幾平,有好多人都唔會考慮。

水晶宮

20150618bb 發表於 22-5-13 14:01
個賣地點就係荃灣地鐵站側公共停車場對面[日本名字百貨公司],可能真係廣告吹大左好多
...

如果回報率咁高, 就唔駛貼哂街招, 又fb車位group 咁耐, 家下都仲有, 無記錯佢吹有4.X厘回報, 應該俾人搶哂

公爵府

20150618bb 發表於 22-5-13 13:32
賣價就$2佰1拾多萬元,包租金7000------8000仟真係成間劏房價錢

$7xxx 租

大宅

海之戀最靚位開頭真係8000月租
而家唔知

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

如果要咁貴租我供一個好過啦,點會租

複式洋房

20150618bb 發表於 22-5-13 13:32
賣價就$2佰1拾多萬元,包租金7000------8000仟真係成間劏房價錢

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

人多車位少所以租金都咁貴,跑馬地都係三千幾咋

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

咁貴?

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

LedTV 發表於 22-5-13 18:09
紅色線個個荃灣地鐵?個邊有咁高租金啊
荃灣西先貴D喎
但都係 $5300 月租

我屋苑現在先話計劃裝、最少等2、3年、現在用油電、三年後一定換電車~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珊瑚宮

靚靚C9 發表於 22-5-15 05:29
咁貴?
我都唔相信

珊瑚宮

littlesister 發表於 22-5-15 02:18
如果要咁貴租我供一個好過啦,點會租
我都唔相信佢可租金可以甘貴,因賣價$210多

珊瑚宮

DonnieBB 發表於 22-5-15 00:23
如果回報率咁高, 就唔駛貼哂街招, 又fb車位group 咁耐, 家下都仲有, 無記錯佢吹有4.X厘回報, 應該俾 ...
係喇

首頁

尾頁

跳至