自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

貨寄來香港唔得,客服話地址改做轉運倉地址,我通常用淘寶官網集運,請問轉運倉地址有冇人知係咩呀?有無達人可以教下我呀?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

自己揾另一個集運商
search一下淘寶集運,好多可揀

水晶宮

Queenie_0012 發表於 22-5-13 17:54
貨寄來香港唔得,客服話地址改做轉運倉地址,我通常用淘寶官網集運,請問轉運倉地址有冇人知係咩呀?有無達 ...

你意思係官集唔收?咁你搵間私集,喺個網度註冊咗就會睇到轉運倉地址。
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

水晶宮

回覆樓主:

請問私集邊間好?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

小倩 發表於 22-5-13 18:25
自己揾另一個集運商
search一下淘寶集運,好多可揀

哦哦,原來要咁,我未試過。唔多識。

翡翠宮

wsyggk 發表於 22-5-13 18:27
你意思係官集唔收?咁你搵間私集,喺個網度註冊咗就會睇到轉運倉地址。
...

我一向官集,但有時佢唔寄香港,要我轉內地地址,我就企咗響度唔識搞啦。

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我用shipbao淘過一次,用佢係因為訂外國野有用開唔錯,淘多數用官集,偶然一次半次就費事另外開戶口,用番shipbao就算

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Queenie_0012 發表於 22-5-13 17:54
貨寄來香港唔得,客服話地址改做轉運倉地址,我通常用淘寶官網集運,請問轉運倉地址有冇人知係咩呀?有無達 ...
好多間,你在淘寶集運就得,平靚正

首頁

尾頁

跳至