自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

miyukib 發表於 22-5-14 14:08
我market place 果個都有咁寫,但無人通知點還

係,我屋企仲有幾個market place凍袋,我都好想還

珍珠宮

歸還任何惠康門市就可以,保温袋上那張訂單有QR CODE,他們就知道是哪個顧客。

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

KitAuYeung 發表於 22-5-14 14:12
係,我屋企仲有幾個market place凍袋,我都好想還

好大個,想還不過怕唔收。

男爵府

2023年兔年勳章

我都有幾個惠康雪袋想還,睇過佢個app 寫還俾下一次送貨個人,唔好還去分店,但我媽試過個人叫佢唔駛還。
屋企好多雪袋,用唔到咁多,放係到覺得好浪費。

水晶宮

如果可以幾間一齊送又好方便喎

珍珠宮

baby_yee 發表於 22-5-14 15:10
如果可以幾間一齊送又好方便喎

今次就是這樣作賣點

珍珠宮

下次送貨順便還就得,唔還都okay

伯爵府

虎到金來勳章

如果可以買幾間一齊送,真係方便

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

幾好喎, 試吓先

大宅

sochui 發表於 22-5-14 11:24
現在更包括便利店
早前,話送貨混亂,無貨取消,退款問題多多
sochui 發表於 22-5-14 11:24
現在更包括便利店
早前,話送貨混亂,無貨取消,退款問題多多

最近幫襯左5次缺貨缺左4次
如果必需要買同要夾夠金額攞優惠真係要小心或者要有心理準備會出事
4月某一次雪糕日用Enjoy 卡買夠500 回贈多60, 佢強行扣起我其中一盒雪糕結果令我差$6先夠$500
5月某一次買日常嘢用Enjoy 卡滿$400回贈2%, 佢今次又扣起我一盒雪糕同豆腐
啱啱星期五92折yuu 又送我一張$200-$50券用,見佢咁抵我又訂左4 pack 牛肋條+$1有一盒20包咖啡,星期六晚收yuu app 通知話牛肋條缺貨,全單剩下果件加$1換嘅咖啡,因為每單要收$2包裝費,而原先$200-$50券佢會按比例計翻,姐係折番$0.24, 同有92折減$0.06,姐係件咖啡收我$0.7,依家張單埋尾係$2.7,佢照會送貨,聽日收貨真係得淡笑,個膠袋仲貴過我件貨!

禁止訪問

大宅

chitchit0520 發表於 22-5-15 01:10
要歸還嗎?
我 Market place既不用歸還,想俾佢都話唔收
我成日攞去揼
我都係MPJ 袋上大大隻字寫要還

子爵府

123BBQ 發表於 22-5-14 13:53
年幾前買凍野有保溫袋+冰墊袋住,上個月買雪糕也衹用膠袋裝住連冰袋墊都無一個呀
...

我只系第一次惠康買有冰袋,之後買過7-8次MPJ就無冰袋,只有膠袋入住啲冰,我唸可能MPJ近掛,不過我覺得唔系幾好雪糕無咁實。咁我就買番惠康,剛剛上一次惠康佢用手提冰箱送來。幾好又環保

珍珠宮

spcpsmichael 發表於 22-5-15 01:02
最近幫襯左5次缺貨缺左4次
如果必需要買同要夾夠金額攞優惠真係要小心或者要有心理準備會出事
4月某一次 ...

yuu知道你已成死忠粉,怎麼對你都會買,而且優惠用不用得到由它自由決定。

珍珠宮

回覆樓主:

yuu 突然給我好多券

男爵府

chitchit0520 發表於 22-5-15 01:10
要歸還嗎?
我 Market place既不用歸還,想俾佢都話唔收
我成日攞去揼

我都問過送貨果個人,佢話疫情關係唔收住 我屋企好多都係拎去掉

男爵府

請問呢間係買幾多錢先免費送貨?thx

珍珠宮

asweetmom 發表於 22-5-17 06:02
yuu 突然給我好多券

在那裡找?

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

asweetmom 發表於 22-5-17 06:02
yuu 突然給我好多券

首頁

尾頁

跳至