自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

我呢兩日買左惠康同7仔,送左兩次貨,態度好好有交帶,同埋冇漏野

男爵府

florapang0426 發表於 22-5-17 09:01
我呢兩日買左惠康同7仔,送左兩次貨,態度好好有交帶,同埋冇漏野

請問買幾多錢可以免費送貨?thx

翡翠宮

減齡達人勳章

chita 發表於 22-5-17 12:53

我戶口有減免運費券,所以唔清楚實際滿幾錢可以免費送貨呀,等其他人解答你

男爵府

florapang0426 發表於 22-5-17 12:58
我戶口有減免運費券,所以唔清楚實際滿幾錢可以免費送貨呀,等其他人解答你
...

Thx

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

訂了market plxxx和萬0, 一次過送貨, 不過用膠袋裝貨, 啤酒鑵撞凹了。

靈0抹手紙$18/2 pack, 買了很多又不用自己去買很方便,加上全單有88折, 抵!

伯爵府

chita 發表於 22-5-17 12:53

我都無留意要幾多錢才免送貨費, market x 買滿$200減$50, 我買2佰多少少,兩間店鋪總共4佰幾,你試下將貨物擺落車, 再看看折扣優惠

子爵府

chitchit0520 發表於 22-5-17 08:37
係囉!所以奇怪點解呢度有人話寫住要收返呢?

但之前送既綠色 marketplace 冰袋, 後面大大隻字寫住要還, 類似係還去分店, 咁我去惠康買嘢順便俾返D職員, 佢地會收喎~

禁止訪問

子爵府

chitchit0520 發表於 22-5-17 16:48
我就係綠色嗰隻袋,無寫要還架!印象中以前就寫要還,但疫情就話唔收。我過兩日收貨,睇下有冇寫?
...

可能佢地改咗policy掛~
我今年買咗2-3次, 只係上星期有買急凍嘢, 但已經冇咗冰袋, 只得膠袋+冰種lu~

禁止訪問

伯爵府

123BBQ 發表於 22-5-14 13:53
年幾前買凍野有保溫袋+冰墊袋住,上個月買雪糕也衹用膠袋裝住連冰袋墊都無一個呀
...

早兩日買咗2盒雪糕,昨天收貨溶晒,有保温袋但沒有用啦,得一袋仔乾冰,晚上9點先送到,d乾冰都溶到得好細粒,肯定好早出車,黎到我到都溶晒,不過我同yuu講返,都好快退錢。

大宅

畀面勳章

請問有什麼付款方法?可以alipay嗎?

大宅

回覆樓主:

你哋收貨嘅時候係咪就咁放喺門口?之前兩次佢都係就咁放晒門口,我聽到門口有聲開門先知,佢無按鐘

翡翠宮

減齡達人勳章

!PO 發表於 22-5-17 17:00
可能佢地改咗policy掛~
我今年買咗2-3次, 只係上星期有買急凍嘢, 但已經冇咗冰袋, 只得膠袋+冰種lu~
...

我剛剛都買左急凍野,冇保溫袋但有兩包雪種

伯爵府

BNC 發表於 22-5-17 21:34
你哋收貨嘅時候係咪就咁放喺門口?之前兩次佢都係就咁放晒門口,我聽到門口有聲開門先知,佢無按鐘
...

今日送貨有按鐘, 請他放在門口不用搬入屋

子爵府

chitchit0520 發表於 22-5-17 16:48
我就係綠色嗰隻袋,無寫要還架!印象中以前就寫要還,但疫情就話唔收。我過兩日收貨,睇下有冇寫?
...

個綠色保溫袋身印刷有Return字樣的

大宅

Apple011 發表於 22-5-17 17:20
早兩日買咗2盒雪糕,昨天收貨溶晒,有保温袋但沒有用啦,得一袋仔乾冰,晚上9點先送到,d乾冰都溶到得好細 ...

我都試過,選了15:00-21:00時段送貨,晚上八點送到來貨品已融雪了,完全室温狀態,另一次早了,約18:30到,都有少少融。之後都唔再訂急凍貨

禁止訪問

珍珠宮

2023年兔年勳章

BNC 發表於 22-5-17 21:34
...

之前三月有電話也有按門鐘就係放門口(當時疫情嚴重)所以我理解。
四月、五月都有幫襯,有電話一樣有按門鐘,開門後送貨哥哥有將貨品放入來喎。

侯爵府

好媽媽勳章

nervousmichelle 發表於 22-5-14 13:47
我有買急凍食物,會送一個保溫袋

不是送,有收$2包裝價,我理解即係個袋
[img align=right][/img]

首頁

尾頁

跳至