自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
唔理佢又用唔同號碼打嚟

大宅

block晒佢

翡翠宮

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

烽朗媽 發表於 22-5-14 15:28
唔理佢又用唔同號碼打嚟
網絡賭場多,咪玩喇..............面對面賭枱都玩唔嬴,網上

大宅

無呀我都唔玩(emoji)
普通話衛生署嚟(emoji)

子爵府

虎到金來勳章 2021勳章

岩岩收到其他國家號碼打來,唔接,轉頭又有留言,好煩

男爵府

我係日日都有我有裝who calls, 我全部唔聽的

男爵府

回覆樓主:

今日就收到順豐來電,都費鬼事聽落去

侯爵府

2021勳章

唔理佢又用唔同號碼打嚟

星期六日特別多的

水晶宮

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

最近二個月多咗騙電

珍珠宮

2021勳章

係,我啱啱都有個來至法羅群島的號碼打嚟,笑鬼死。

男爵府

2021勳章

今日收到個……你嘅電話將於今日5月14日被停止使用,了解詳情,廣東話請按1,普通話按2
好真下,但有理由相信係有問題嘅電話,所以冇理

大宅

你地有冇係正正常常嘅電話號碼, 無「+」 但又係普通話衛生署?
其實係我老公個電話, 唔知係咪佢玩得大多, 比人玩返轉頭?

大宅

owen2012 發表於 22-5-14 16:36
今日收到個……你嘅電話將於今日5月14日被停止使用,了解詳情,廣東話請按1,普通話按2
好真下,但有理由相 ...
我之前都接過,然後佢問我電話幾號,我話唔係你打嚟0架咩
後尾買咗部小米,直頭block晒海外同某字頭座機號碼,
其他唔識又冇叫外賣冇網購嘅時候,全部ai接.

子爵府

2021勳章

唔理佢又用唔同號碼打嚟

我反而係WHATSAPP 收到 賭博既msg, 呢幾日都有,見一個block 一個

珍珠宮

2021勳章

回覆樓主:

呢兩個月多咗,煩得很
活在當下

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊