自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回教國家都著成甘、引埋堆少年色狼犯罪。

最近社交媒體上出現一段影片顯示,2名正妹旅客到埃及首都附近的吉薩金字塔(Giza Pyramids)旅遊,兩人穿著時髦、外型亮麗,其中一人身穿低胸斜肩上衣與白色短褲,另一人則穿低胸洋裝,沒想到卻引來附近至少13名青少年聚集尾隨,還當眾包圍這2名外籍正妹,不斷騷擾她們,行跡宛如痴漢。

導遊氣不過,直接拿出手機蒐證。影片中可見,有少年強行和正妹自拍,還出言調戲,其中一名正妹不堪其擾,轉身試圖推開少年,然而,這13名少年卻絲毫不以為意,仍繼續跟著她們,2名正妹被迫加快腳步離開。導遊指控.....

.

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

有片~

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/熱爆話題/769670/兩女參觀金字塔-遭13埃及青年如痴漢-圍堵式性騷擾-影片惹關注
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

2024年龍年勳章

好變態,前世未見過女人咁
我~好~幸~福~呀~

大宅

大力大力 發表於 22-5-15 07:24
有片~

廿年前跟團去埃及,去左間店睇野,我都俾兩個男人非禮……真心女仔唔好去中東、印度呢D地方

伯爵府

樓主講到著成咁,我以為幾暴露,一睇原來
咸濕賤格嘅係果啲男人,點解要鬧兩個女仔?

茶類愛好者    發表於 22-5-15 16:42

男爵府

回覆樓主:

兩個女仔著得好正常,係班男人前世未見過女人咁

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

好似攞住幾個膠袋上馬騮山咁

yuyueng    發表於 22-5-16 09:28

公爵府

回覆樓主:

狗公

水晶宮

tequiero_ic 發表於 22-5-15 10:12
兩個女仔著得好正常,係班男人前世未見過女人咁

好老土,分明係啲男人衰,又要怪女人著衫點點點 咁樣唔得喎。

前排都喺外國 forum 都見好多人話去埃及旅遊感覺好差,根本唔係著咩衫嘅問題。

茶類愛好者    發表於 22-5-15 16:42

大宅

我去埃及,嗰度啲男人極度咸濕,佢哋唔單只眼甘甘,真係光天化日下會用手,另外我搭飛機時遇到兩個香港女仔,佢地喺埃及紅海學潛水時,喺水底俾人摸曬全身。

kwhkwh    發表於 22-5-15 16:57
茶類愛好者    發表於 22-5-15 16:44

水晶宮

lovelysnake 發表於 22-5-15 08:56
廿年前跟團去埃及,去左間店睇野,我都俾兩個男人非禮……真心女仔唔好去中東、印度呢D地方
...

中東其實一啲啲,咁多國家,文化唔同,有啲地方女性地位唔低,相對安全好多。

珍珠宮

2個女仔著得好普通喎,鬼妹黎講真係一 d都吾暴露

珍珠宮

2個女仔著得好普通喎,鬼妹黎講真係一 d都吾暴露

伯爵府

somehow 發表於 22-5-15 10:11
咸濕賤格嘅係果啲男人,點解要鬧兩個女仔 ...

係文明地方,你呢個講法係啱,但你都要知你係咪去文明地方

你去森林,係都要著高踭鞋,話個地唔鋪好比你行,咁祝你好運啦

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

EstrellaDamm 發表於 22-5-15 10:30

前排都喺外國 forum 都見好多人 ...

有時也睇運氣,正如大家都話巴黎好,我好耐之前同朋友去巴黎自由行,俾人在埃菲爾鐵塔偷錢也俾個旅館老闆娘呃,係我旅行咁耐感覺最差既城市
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.

公爵府

2024年龍年勳章

somehow 發表於 22-5-15 10:11
咸濕賤格嘅係果啲男人,點解要鬧兩個女仔 ...

暴露係要睇唔同文化、喺回教國家呢啲衣服已經有傷風化

fawong    發表於 22-5-15 17:38
kwhkwh    發表於 22-5-15 16:57
趙元嵩    發表於 22-5-15 16:53
greenpea    發表於 22-5-15 13:26

翡翠宮

牛年勳章

beagoodman 發表於 22-5-15 10:33
我去埃及,嗰度啲男人極度咸濕,佢哋唔單只眼甘甘,真係光天化日下會用手,另外我搭飛機時遇到兩個香港女仔 ...

嘩!咁明顯係國家文化問題,好彩你講,呢啲鬼地方不去也罷!
btw,圖中兩個女仔衣著無乜問題,香港夏天大把女仔咁著

翡翠宮

牛年勳章

EstrellaDamm 發表於 22-5-15 10:30

前排都喺外國 forum 都見好多人 ...

講得啱!就算個女仔著到咁,都唔代表啲男人可以動手非禮吧!

大宅

回覆樓主:

唔明白樓主點解第一句就怪責兩個女仔「着成咁」,仲話係兩個女仔「引班少年色狼犯罪」!我覺得佢哋穿着冇問題,只係一般旅行裝扮,沒有什麼特別或者暴露,衰嘅係嗰班男仔,做人唔可以是非不分!

珍珠宮

部份埃及男仔好想識外國女朋友,我自己同其他大部分去過埃及旅行嘅後生女,唔理好醜,總會俾啲當地男仔撩到煩,把口讚到妳上天花板,有啲又幾靚仔,萬一一個唔小心真係會心動㗎!

首頁
12345...6

尾頁

跳至