時政擂台

跳至

首頁
12345...9

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

答得好

子爵府

ddkaka 發表於 22-5-15 18:48
對黑記,咁就啱

係要打窒佢

水晶宮

琥珀宮

newinewi 發表於 22-5-15 18:42
視頻中,未露面的記者在提問時試圖混淆視聽,以抹黑《基本法》和香港特區政府。 其在用英文提問時說到,香 ...

一個字型
警察出身真係唔同
香港有救

琥珀宮

newinewi 發表於 22-5-15 18:59
我英文好差,不過李生講得非常簡短, 直接, 就連小學都可以比佢哋睇下. 答問題係應該直接指出記者既誤導問題 ...

好主意,教識小朋友咩叫言語偽術
個記者嘅問題本身都有問題

水晶宮

接線生 發表於 22-5-15 19:04
係要打窒佢

講得好,加個“窒”字成個意景出晒嚟,好立體

子爵府

感覺正過隔夜滷水鵝好多

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

答得好

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

希望真係好開始 香港有希望

公爵府

一早就應該係咁對啲垃圾記者啦

伯爵府

13歲記者

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

就係要咁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

珍珠宮

有睇,呢個我要比個讚佢。即時直斥同糾正記者的指控係wrong, very wrong, factually wrong。

男爵府

答得非常好

水晶宮

回覆樓主:

超哥,型

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

答得好,真係要咁答班黑記,有咩誤導性既問題,要即時澄清

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

newinewi 發表於 22-5-15 18:42
視頻中,未露面的記者在提問時試圖混淆視聽,以抹黑《基本法》和香港特區政府。 其在用英文提問時說到,香 ...

不含糊
放下自在

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

係時候要強硬一點,陰陰柔柔不宜管理

首頁
12345...9

尾頁

跳至