自由報料

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

係京東自營買左,小米air2 se,91蚊人仔,好唔掂,好易跌出黎,唔敢出街用,支柄好大舊,戴後好肉酸,如果大家想買要諗清楚

左邊係小米,右邊係1more (壞左)

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多謝提醒

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Thanks sharing!

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

多謝提醒

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

多謝提醒
Stay Hungry , stay foolish !!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

我用紅米buds3又唔差喎!香港米粉節買$160左右

男爵府

又真係好大舊

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

oceandeepsea 發表於 22-5-16 11:16
係京東自營買左,小米air2 se,91蚊人仔,好唔掂,好易跌出黎,唔敢出街用,支柄好大舊,戴後好肉酸,如果 ...

謝提醒

男爵府

oceandeepsea 發表於 22-5-16 11:16
係京東自營買左,小米air2 se,91蚊人仔,好唔掂,好易跌出黎,唔敢出街用,支柄好大舊,戴後好肉酸,如果 ...

可以試吓 QCY T8S

別墅

竇漪房 發表於 22-5-16 18:46

請問講電話通話清晰嗎?對方聽唔聽到你嘅說話?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

Gozelai 發表於 22-5-16 21:07
請問講電話通話清晰嗎?對方聽唔聽到你嘅說話?

同QCY差唔多,聽到但比較細聲

寶石宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

5年前喺國內店舖買咗個小米耳機好襟用
不過最近都真係壞咗
喺香港嘅專門店話已經冇出呢款
幸福可以好簡單

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大舊咗d

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

多謝提醒

子爵府

+5熱血勳章

竇漪房 發表於 22-5-16 18:46

buds 3 依家賣緊$219, 你買平好多

首頁

尾頁

跳至