自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我今年44歲,月經短了,只有3日,上個月只有1日就完,好驚下,所以買了二盒試下。

之前自己抵死,成日飲涷野,m來時都係,不知是否會搞到收經?今個月仲未來!

大宅

chinfongfong 發表於 22-5-17 13:01
我今年44歲,月經短了,只有3日,上個月只有1日就完,好驚下,所以買了二盒試下。

之前自己抵死,成日飲涷 ...

有機會踏入更年期

用戶要求終止服務

其實佢主要係幫你調理身體 調理經期

我食過 但係唔覺有咩唔同

可能食北京同仁堂嗰隻會好啲

琥珀宮

chinfongfong 發表於 22-5-17 13:01

有d人食會燥,有d人食就ok, 最好問返中醫

公爵府

我覺得佢通經最勁,我兩個女如果m遲左好多,一食第二日就來。

公爵府

回覆 chinfongfong 的帖子

我分啲俾你就好了,我血崩

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

我都開始亂咁嚟,呢排又係多好彩日子短,真係辛苦過錯錯嚟M

男爵府

回覆樓主:

我而家係食延采百风丸,我女食普通的

延采,意思是延續风采,唉,老了

但你只有44,未咁快更年期

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

我以前經痛, 食panadol, 有人話食白鳳丸可止經痛。 咪試吓, 經痛止唔到, 仲喉嚨痛埋。 睇醫生。

首頁

尾頁

跳至