潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

自2月declined 糖果色b25, 在等新offer 途中都有過後悔及迷思,幸好H果然只有更好的。雖然是b30,但我覺得拎上手其實一點都唔大,隻色真係100分滿意。多謝SA,多謝平日在這裡無私分享的JMs.
本來SA都想同我襯twilly, 可惜唔知係demand 太多定supply太少,或兩樣皆是,櫃桶只有兩款選擇⋯ 唯有係屋企自襯一條⋯
不算什麼煙花,純粹分享一下。希望同路人都早日出到心水靚袋。分享完畢。多謝各位欣賞。

fungm    發表於 22-5-19 15:41
wcpcelia    發表於 22-5-19 10:30
littlemoon00    發表於 22-5-18 23:28
TT0-0leung    發表於 22-5-18 22:24

子爵府

Sunshine18 發表於 22-5-18 21:12
自2月declined 糖果色b25, 在等新offer 途中都有過後悔及迷思,幸好H果然只有更好的。雖然是b30,但我覺得拎 ...

Gris perle ghw gorgeous, I love B30, 超好用又大方~congrats

公爵府

又有大煙花了 happy for u

別墅

boolove2013 發表於 22-5-18 21:15
Gris perle ghw gorgeous, I love B30, 超好用又大方~congrats

娘娘JM 妳好,是pale blue, 好似係咪叫聖杯藍(?)

珍珠宮

估唔到去到五月中啲煙花先發放好令呀~~~~~~~~

子爵府

Wow! 靚袋!

大宅

好靚呀 你本身想要咩色架

別墅

wiinggg 發表於 22-5-18 21:16
又有大煙花了 happy for u
多謝wing wing 同娘娘 JMs :)

別墅

Akimoto2115 發表於 22-5-18 21:22
估唔到去到五月中啲煙花先發放:good ...
Thanks 臭臭 (雖然同你地唔熟,但有時睇下你地吹水,睇到好似認識你地咁

別墅

wwwoodyyy 發表於 22-5-18 21:22
Wow! 靚袋!
Thanks 胡迪 ;)

公爵府

自2月declined 糖果色b25, 在等新offer 途中都有過後悔及迷思,幸好H果然只有更好的。雖然是b30,但我覺得拎 ...

好靚呀

公爵府

Sunshine18 發表於 22-5-18 21:26
Thanks 臭臭 (雖然同你地唔熟,但有時睇下你地吹水,睇到好似認識你地咁 )
...

陽光jm有興趣入團嗎?

別墅

kakarubi 發表於 22-5-18 21:23
好靚呀 你本身想要咩色架
本身我鐘意藍色tone/ 灰色tone, 所以SA見我拒絕糖果的誘惑後就話 咁搵藍藍灰灰果d la。
呢個中哂 因爲燈光暗時都似似地灰。

大宅

Sunshine18 發表於 22-5-18 21:32
本身我鐘意藍色tone/ 灰色tone, 所以SA見我拒絕糖果的誘惑後就話 咁搵藍藍灰灰果d la。
呢個中哂 因 ...

你同我喜歡嘅色一樣呀灰灰藍藍真係好靚!

wcpcelia    發表於 22-5-19 10:30

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

好靚呀~
無take錯呀~

子爵府

Sunshine18 發表於 22-5-18 21:21
娘娘JM 妳好,是pale blue, 好似係咪叫聖杯藍(?)

我兩隻色都有都可以認錯

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

kakarubi 發表於 22-5-18 21:36
你同我喜歡嘅色一樣呀灰灰藍藍真係好靚!

灰灰藍藍

kakarubi    發表於 22-5-18 23:21

子爵府

陽光JM, 呢隻寶貝係咩皮?

大宅

我仲以為gris perle 淨係係swift 皮出現

首頁

尾頁

跳至