自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

2012年 Otto與資深演員羅樂林的女兒羅苡芝結婚,二人婚後生滿美滿,間中亦會在社交平台上曬恩愛,今日二人分別在各自的社交平台上宣佈離婚。
Otto:「我們都想大家好,懷念伴侶依偎時的,每一分、每一秒。此刻的分開放手,則是我們能給對方最好的祝福。一日愛人,一世親人。希望你會永遠快樂,前路彼此共勉珍重。」

而羅苡芝則表示:「最終,我們也沒能夠一起走到底,起碼我們曾經愛過、笑過、哭過、活過。其他都已經不再重要了。」羅苡芝更謝謝Otto陪伴了她十多個年頭,話他們的分開是帶着遺憾和悲傷,希望大家可以給予他們空間及時間,她會努力過新生活。

la_source    發表於 22-5-19 11:55

大宅

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

珍珠宮

畀面勳章

大宅

回覆樓主:

祝福他/她們今後彼此都幸福

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

聚小離多?男嘅好似上咗大陸工作!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

大聲公 發表於 22-5-19 09:24
2012年 Otto與資深演員羅樂林的女兒羅苡芝結婚,二人婚後生滿美滿,間中亦會在社交平台上曬恩愛,今日二人 ...

why?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

離婚可惜! 個男演技都唔差, 但TBB無力捧!

子爵府

佢地有冇小朋友?

象牙宮

回覆樓主:

無仔女,生活唔夾咪分開囉!

男爵府

回覆樓主:

好聚好散,緣起緣滅

茶類愛好者    發表於 22-5-19 12:52

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

Otto 係咪光頭個個?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 littlesister 的帖子

[size=18.005px]原來他結過2次婚, Otto 有過另一段婚姻,2009年佢同當時女友結婚,婚後仲生咗個女,但婚姻只維持2年就離婚收場。

大宅

如果冇小朋友,性格不合,長痛不如短痛

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

littlesister 發表於 22-5-19 12:00

港男

子爵府

唔啱就分,人生苦短,無謂捱到老

茶類愛好者    發表於 22-5-19 12:56

侯爵府

2024年龍年勳章

長痛不如短痛

水晶宮

littlesister 發表於 22-5-19 12:00

唔係

首頁

尾頁

跳至