親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Anybody will go? How much is the air ticket for round trip now?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我上年2月去, 套票4日3夜大約HKD2,800左右, 現在已經貴了好多.

子爵府

我剛去完, $3999包機票及3晚RESORT, 都唔貴! (小童同價)

原帖由 pigpigyy 於 09-6-11 15:31 發表
我上年2月去, 套票4日3夜大約HKD2,800左右, 現在已經貴了好多.

大宅

8月好似要6仟幾. 相比下貴左好多

子爵府

原帖由 yumiwan 於 09-6-11 15:55 發表
8月好似要6仟幾. 相比下貴左好多

你哋覺得 for 小朋友好唔好玩 ar?

子爵府

幾好玩呀, 小朋友可玩沙, 玩RESORT設施, 去大水族館..等..

原帖由 bbqueen 於 09-6-11 16:04 發表

你哋覺得 for 小朋友好唔好玩 ar?

男爵府

十分好玩呀............我個女十分enjoy

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

4 月去完, 仔仔十分之開心, 玩沙玩水, 睇水族館都好啱小朋友

子爵府

8 月沖繩係旺季,一定會貴d.
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

洋房

請問沖繩有無"西松屋"或"akachan等大型bb用品shop呀 ?
重有嘜BB嘢好買呢? 我將會在七月出好

珍珠宮

醒目開學勳章

Hi yatjeh,
嘩. $3999 3晚resort好平喎! 喺另一topic知你住
rizzan sea park hotel, 請問hotel OK嗎?
有沒有泳池(室內/室外)?
你有沒有出島玩? 請推介吓join 咩好玩?
Many thanks.

原帖由 yatjeh 於 09-6-11 15:43 發表
我剛去完, $3999包機票及3晚RESORT, 都唔貴! (小童同價)

子爵府

GG9190,

講真酒店真係好一般, but我晌東x遊book, 只有一間選擇, 我地途中所見marriott當然係正d啦, but亦有些差過我住果間.

有室內/室外泳池, 室外果個無睇到個樣, 因為沙灘d水有點凍, 所以我地係直接入室內游, but個pool真係好好好一般囉.

我地帶住兩個小朋友而且只去得4日唔夠時間出島玩呀. 等小朋友再大d可能再去過, 到時再選擇去clubmed or 試試朋友推介住的車屋!!!

原帖由 GG9190 於 09-6-12 10:55 發表
Hi yatjeh,
嘩. $3999 3晚resort好平喎! 喺另一topic知你住
rizzan sea park hotel, 請問hotel OK嗎?
有沒有泳池(室內/室外)?
你有沒有出島玩? 請推介吓join 咩好玩?
Many thanks.

...

珍珠宮

醒目開學勳章

Thanks for your reply. 我其实想住Renaissance Okinawa, 但價錢同Rizzan
compare 争成差不多5000元. 住 Renaissance 係咪真係值得呢? 我plan住3晚resort,2晚那霸, 6D5N. 因我仔已8歲, 想帶佢去浮潛.

原帖由 yatjeh 於 09-6-12 16:19 發表
GG9190,

講真酒店真係好一般, but我晌東x遊book, 只有一間選擇, 我地途中所見marriott當然係正d啦, but亦有些差過我住果間.

有室內/室外泳池, 室外果個無睇到個樣, 因為沙灘d水有點凍, 所以我地係直接入室內游, bu ...

珍珠宮

醒目開學勳章

Thanks for your reply. 我其实想住Renaissance Okinawa, 但價錢同Rizzan
compare 争成差不多5000元. 住 Renaissance 係咪真係值得呢? 我plan住3晚resort,2晚那霸, 6D5N. 因我仔已8歲, 想帶佢去浮潛.

原帖由 GG9190 於 09-6-12 17:05 發表

...

子爵府

嘩, 貴咁多呀? 咁如果$唔係妳的考慮因素, 我都覺一分$一分貨的. 不過論設施&房間RIZZAN係唔及沙巴/布吉的酒店靚, BUT畢竟係晌日本, 始終不會太差就真!

妳仔仔巳經咁大, 真係可以陪妳地玩好多嘢, 浮潛就更加無問題啦, 咁妳出埋島玩應該更正添!!!
原帖由 GG9190 於 09-6-15 15:10 發表

...

珍珠宮

醒目開學勳章

hi yatjeh,
想問你係冲繩有冇租用手機. 是不是本身手机是3G可在日本用?

原帖由 yatjeh 於 09-6-15 16:51 發表
嘩, 貴咁多呀? 咁如果$唔係妳的考慮因素, 我都覺一分$一分貨的. 不過論設施&房間RIZZAN係唔及沙巴/布吉的酒店靚, BUT畢竟係晌日本, 始終不會太差就真!

妳仔仔巳經咁大, 真係可以陪妳地玩好多嘢, 浮潛就更加無問題 ...

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

7,8月颱風季節

首頁

尾頁

跳至