自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

牛年勳章

剛剛喺大成街市隔離嗰間百差超市買舒適達牙膏, 因為今次嘅贈品全部啱用,所以就買, 因為第一次買, 唔知道個流程係點,問個收銀,佢好不屑咁講 ,贈品緊係自己去執齊架啦! 我根本就唔知點樣去執齊佢, 唯有去返擺牙膏嘅地方睇,見到有個客人係度,就問個客人,佢話喺生果個度就有齊㗎喇! 最尾去雪糕櫃攞雪糕 ,但雪糕冇標明品種,唯有去畀錢時問收銀嘟機睇,又係嗰個晦氣嘅收銀,佢就一味話 嘟機就知係咪贈品,有冇攞錯,嘟完就不停講呢度$179,根本就5再答任何野, 唔會問你要唔要膠袋?亦唔會幫你入環保袋 。

公爵府

honoluluwendy 發表於 22-5-22 14:16
剛剛喺大成街市隔離嗰間百差超市買舒適達牙膏, 因為今次嘅贈品全部啱用,所以就買, 因為第一次買, 唔知 ...

俾我會話佢仲乜咁冇禮貌?
題外話,啲贈品唔錯woo, 請問買抗敏感個隻都可以換到贈品嗎?

瑪瑙宮

honoluluwendy 發表於 22-5-22 14:16
剛剛喺大成街市隔離嗰間百差超市買舒適達牙膏, 因為今次嘅贈品全部啱用,所以就買, 因為第一次買, 唔知 ...

咁你有冇投诉佢

珍珠宮

贈品都係自己執架啦, 大間D百佳多數都有個架放晒送咩贈品, 咪自己睇住張海報執囉

水晶宮

回覆樓主:

百佳係咁,要自己執,唔覺有問題!

珍珠宮

我成日去百x,自助付款,咁耐都無留意有啲貨品會有贈品呢樣嘢。下次我要留意下同埋因為你哋講,我先知有贈品時要自己拎同去邊到拎。

水晶宮

成日都覺得百佳d收銀態度麻麻。惠康好好多

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

其實按圖去搵贈品咁難咩?咁多贈品收銀櫃位邊有位放,所以我鐘意自助收銀,唔使遇到無禮既收銀員及去到收銀至有一大堆問題既客。

子爵府

今次牙膏幾錢?啲贈品都ok。

伯爵府

回覆樓主:

淨係啲贈品都唔止179蚊

伯爵府

baby_yee 發表於 22-5-22 14:36
成日都覺得百佳d收銀態度麻麻。惠康好好多

十分同意,所以我家附近三、四間惠康(兩間大,另外兩間細啲),一間大百佳,但幾間惠康都多客、旺過百佳

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

啲人都幾得意,有無諗過
其實人地唔知先問既
難道知又會專登問咩
仲要晦氣回應,係無禮貌囉!

fairplay    發表於 22-5-22 17:11

男爵府

買幾多支牙膏?送咁多?正喎!
啲收銀,少做少錯!唔做冇錯!
原諒他吧!至緊要有嘢送!

珍珠宮

回覆樓主:

屈記同百佳,原來贈品要自己執? 我一直唔知道,所以蝕底哂。

男爵府

收銀態度可以理解,妳可能係今日第十個問佢,大集團地產霸權送野好多時有意要用者付出多d,例如港鐵搭乘優惠,妳想服務好,可体驗下大陸售貨員,佢地閒餘多d,集團肯付出多d,布置配套廣告告示擺位都方便同多d,著重顧客感受,香港d大集團就點都要幫親佢,受佢施捨。

茶類愛好者    發表於 22-5-22 15:59

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

第一次唔識啫!下次自己知!

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

百x D態度一向差,我都好小去,惠x好好多

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

要自己執??
我喺惠康係佢喺counter執俾我
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 22-5-22 14:46
啲人都幾得意,有無諗過
其實人地唔知先問既
難道知又會專登問咩

不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

牛年勳章

貓咪達人 發表於 22-5-22 14:21
俾我會話佢仲乜咁冇禮貌?
題外話,啲贈品唔錯woo, 請問買抗敏感個隻都可以換到贈品嗎?
...

你睇吓吖!

首頁
12345...7

尾頁

跳至