自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

travelman 發表於 22-5-23 18:30
不是俾咗錢,如果你有睇整個節目內容,東張的藝顧客說要豁免針紙,醫生也說沒病沒痛不能給針紙,但東張的 ...

其實,所有違法事都要人放蛇捉先捉到。

根本就係個醫生其心不正,否則,任何人放蛇都唔會入到你罪。

珍珠宮

好多啦,班人唔想打,好多醫生幾千簽一次

男爵府

佢間診所亂到,我起初以為係同跌打診所一齊

珊瑚宮

travelman 發表於 22-5-23 18:40
呢个醫生當然是搵食醫生,但市場上家家有求,明買明賣,各有所需,佢price offer , 你accept ,不要说到他 ...

什麼叫明買明賣
現在係假轄免紙, 係犯法, 係刑事罪行來的
買賣雙方都應該拉去坐監
醫生不是很差, 是非常差,應被釘牌

禁止訪問

珊瑚宮

Gd_2021 發表於 22-5-23 18:55
釘得啦個牌

祝佢早日被釘牌

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

goodgoodluck 發表於 22-5-23 18:52
佢間診所亂到,我起初以為係同跌打診所一齊
跌打診所都無咁污厘單都。 個間野? 病都唔想入去睇

大宅

Gd_2021 發表於 22-5-23 18:55
釘得啦個牌

x2

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mmya 發表於 22-5-22 16:42
個醫生一路食蛋捲一路問診

我笑咗,咁都得

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

travelman 發表於 22-5-22 10:25
其實個女仔去買針紙 心知肚明,明買明賣,現在裝作無知,可能俾咗錢之後覺得貴,搵東張西望幫佢取款,其實 ...

個醫生固然係敗類,不過個女日明顯唔忿氣咁貴所以走去篤爆佢都好賤,又冇人迫你買,佢自己本身都立心不良,佢有幫襯學咩人而家扮良心發現?

子爵府

rayrayus 發表於 22-5-23 20:04
個醫生固然係敗類,不過個女日明顯唔忿氣咁貴所以走去篤爆佢都好賤,又冇人迫你買,佢自己本身都立心不良 ...

係囉 個女仔本身都有問題啦

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

不是俾咗錢,如果你有睇整個節目內容,東張的藝顧客說要豁免針紙,醫生也說沒病沒痛不能給針紙,但東張的 ...

咁即係唔似
總有離別的時候

複式洋房

回覆樓主:

大宅

我無睇,個顧客教唆他人犯法? 一齊拉.....

大宅

ming1120 發表於 22-5-22 23:00
醫委會话不作評論,仲叫人自己去投訴。低能

https://youtu.be/0a5280Ni43g

拉得啦

水晶宮

Choochootrain 發表於 22-5-23 18:35

絕對唔係啦,之前我朋友圈已經聽過呢個醫生,一日發 ...

你指東張嗰個醫生?乜佢禁多人幫襯 7800好貴喎

珍珠宮

回覆樓主:

我睇啲唔睇啲,不過剩係睇診所環境已經覺得古怪,幾耐冇執過野,點解可以亂成咁,拍得住之前訪問果啲擺到成屋都係野果啲case, 呀醫生自己行出行入都要側身,又好似冇登記執藥既護士,呢間野超騎呢

大宅

she007 發表於 22-5-23 21:47
你指東張嗰個醫生?乜佢禁多人幫襯 7800好貴喎

三個月係三千幾,好多人只係買住三千幾玩下先…

水晶宮

Choochootrain 發表於 22-5-23 21:57
三個月係三千幾,好多人只係買住三千幾玩下先…

下,3個月禁短,計落一樣禁貴

首頁

尾頁

跳至