網購天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

想買个自动出皂液的机、 有無JM用過、 可以推介下? 要usb 充电的. 唔要小米.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

Yeelim 發表於 22-5-23 16:22
想買个自动出皂液的机、 有無JM用過、 可以推介下? 要usb 充电的. 唔要小米.
...

買咗呢個~~
【淘宝】https://m.tb.cn/h.fGPKTKV?sm=2ca1e7?tk=B8dq2P9XRmV「自动洗手液机感应洗手液器电动洗洁精机洗手液自动感应器家用商用」
点击链接直接打开

公爵府

hohoho2013 發表於 22-5-23 22:56
買咗呢個~~
【淘宝】https://m.tb.cn/h.fGPKTKV?sm=2ca1e7?tk=B8dq2P9XRmV「自动洗手液机感应洗手液器电动 ...

用左幾耐呀?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

Yeelim 發表於 22-5-23 22:59
用左幾耐呀?

唔係好耐,4月中用到依家

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

Yeelim 發表於 22-5-23 16:22
...

EKO,不過唔平,要成二百幾蚊

type c 充電,有3級泡量選擇,液體可以係頂蓋下倒入,唔使扭開先入

佢有兩隻款,如果金屬身既睇液體量要係個底睇,無咁方便

公爵府

oceandeepsea 發表於 22-5-24 10:02
EKO,不過唔平,要成二百幾蚊

type c 充電,有3級泡量選擇,液體可以係頂蓋下倒入,唔使扭開先入
好似幾好, 請問用左幾耐?

珊瑚宮

Yeelim 發表於 22-5-24 16:01
好似幾好, 請問用左幾耐?

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23409408

一年半

公爵府

oceandeepsea 發表於 22-5-24 16:37
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23409408

一年半
唔好意思, 請問充完電之後, 你用幾耐才需要再充電?

珊瑚宮

Yeelim 發表於 22-5-25 14:24
唔好意思, 請問充完電之後, 你用幾耐才需要再充電?

無點計過,我諗都用到一星期,佢用type c,用番手機隻牛充就得,好方便

公爵府

oceandeepsea 發表於 22-5-25 15:11
無點計過,我諗都用到一星期,佢用type c,用番手機隻牛充就得,好方便

唔該晒! 但我懶、 要一星期充一次电、 我觉得有点麻煩. 目標係找到个一个月才充一次电的.

珊瑚宮

Yeelim 發表於 22-5-25 18:16
唔該晒! 但我懶、 要一星期充一次电、 我觉得有点麻煩. 目標係找到个一个月才充一次电的.
...

好講多唔多人用,同用得幾密,其實我講一星期,係講密左,怕講一個月,到時用唔到會話我亂講

珊瑚宮

回覆樓主:

佢講用到60天,但無講用咩準則,如果有心買,一係問下客戶,另外淘寶有個問大家既功能,可以問買過既用戶問題

公爵府

oceandeepsea 發表於 22-5-25 19:26
好講多唔多人用,同用得幾密,其實我講一星期,係講密左,怕講一個月,到時用唔到會話我亂講
...

我用得好密的 . 1日就用晒1枝洗手液了.

珊瑚宮

Yeelim 發表於 22-5-25 19:49
我用得好密的 . 1日就用晒1枝洗手液了.

咁就唔好買囉

公爵府

oceandeepsea 發表於 22-5-25 20:40
咁就唔好買囉

唔該晒你呀、 你真好人. 答左我咁多問題!

珊瑚宮

Yeelim 發表於 22-5-25 23:53
唔該晒你呀、 你真好人. 答左我咁多問題!

搵到有商用版,大容量,可以插市電用,不過要有插蘇位同可能要加轉插,會好大舊下

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 Yeelim 的帖子

用緊威X士快人一泡,好似12月而家都未試過要換電

首頁

尾頁

跳至