自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

mommyli 發表於 22-5-25 12:59
係呀。講真,香港應該無咩吸金能力。大陸有人賞識,當然唔會放棄呢個機會。大陸競爭咁大,分分鐘3幾年後都 ...
有一部分父母話就話陪身邊, 我見好多媽咪送番學時淨係玩手機, 個小朋友嗌佢都無反應, 淨係個軀殼陪又有咩用
點都好, 我都祝福杏兒

子爵府

babycam 發表於 22-5-24 20:42
胡嘅老公雖然吾係大富豪,但係新界原居民有屋有地,又有獵頭公司同酒吧嘅生意,可以吾使出嚟做嘢專心湊仔 ...

實情係仔仔全部係麻麻同姐姐揍, 至於李生間唔中出下湊仔Post咋

海之風    發表於 22-5-25 16:14

琥珀宮

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

Fishqqma 發表於 22-5-24 21:57
就係個老公無$先要做。
你睇陳豪,鄭嘉穎老婆,點會咁博呀!

仲有Kelly

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

至愛朱古力 發表於 22-5-25 12:40
佢都唔係第一次咁做,好多時同大仔視像都有 post出來,想話比人聽佢都掛住啲仔。我諗大仔應該同佢無咩感情 ...

最近生完坐完月又返了大陸。

2021年

與大仔Brendan關係疏離 胡杏兒與老公李乘德育有三子,大仔Brendan今年3歲,胡杏兒三年來都忙於工作,加上懷上第二及第三胎,花在Brendan的時間的確有限,有傳19年佢拍完內地劇《末代廚娘》返港後,發現當時只得歲幾嘅大仔Brendan寧願跟工人姐姐都唔黐佢,兩母子關係好疏離,令胡杏兒忍唔住爆喊,更一度情緒失控抑鬱。

文章版權為新傳媒集團所擁有,原文請按: https://www.weekendhk.com/1166314/?utm_campaign=WW_ContentCopy&utm_source=Web-inventory&utm_medium=Content-Copy_WW

侯爵府

回覆樓主:

喺佢兩公婆眼中,賺錢大過天吧

水晶宮

呢個topic之前都有post討論過。當時好多人讚胡,話佢幾有事業心,幾成功,搵幾多錢等等。話老公呀、湊仔呀、家庭樂呀幾時都得。

以上的說話的前提係,一切唔變去等佢打拼事業和賺錢。事實上,長期唔係身邊,老公唔變心都可能無咗話題,grow apart。幾個仔長大,同你唔親,亦唔需要你。不過呢個係胡的人生,佢覺得值得,咁就ok。

子爵府

Jane1983 發表於 22-5-25 13:40
呢個topic之前都有post討論過。當時好多人讚胡,話佢幾有事業心,幾成功,搵幾多錢等等。話老公呀、湊仔呀 ...

我覺得胡係要自己40前完成嫁人生仔, 好似CHECKLIST咁, 其他野唔CARE .... 老公出唔出去滾佢亦管唔到 ....

水晶宮

回覆 tahnee 的帖子

如果經常身隔兩地不相見,確係管唔到。

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

蜜蜂糖 發表於 22-5-24 18:04
胡開支大,如果等小朋友大啲先北上,食風。

佢應該搵落唔少, 就算而家唔做, 唔大肆揮霍, 唔使食風掛!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章

toffeechoco 發表於 22-5-25 14:07
佢應該搵落唔少, 就算而家唔做, 唔大肆揮霍, 唔使食風掛!

佢近幾年就多啫,杏兒找得到,全家洗得勁,佢老公無可能揹得起。

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

蜜蜂糖 發表於 22-5-25 14:37
佢近幾年就多啫,杏兒找得到,全家洗得勁,佢老公無可能揹得起。

叫佢老公摺埋生意, 專心食胡杏兒老本(估都起碼8位數), 都應該生活唔差(好過好多星斗市民包括我), 我唔信佢地會憂柴憂米, 錢搵唔哂, 如果佢D仔大D, 我都好贊成把握搵錢機會, 但D仔咁細, 喺又唔係窮情況下, 就要有所取捨

首頁

尾頁

跳至