自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

呀仔剛考完dse, 六月中謝師宴, 會著裇衫西褲皮鞋. 想問邊度可以買到類似呢款?

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

荃灣波鞋街

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Stage of Playlord 平、靚、正

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

2023年兔年勳章

咁細個,着啲咁老嘅鞋好似唔多襯

男爵府

牛年勳章

蘑菇 發表於 22-5-25 00:31
呀仔剛考完dse, 六月中謝師宴, 會著裇衫西褲皮鞋. 想問邊度可以買到類似呢款?

...

next

侯爵府

Amy1974 發表於 22-5-25 04:49
有D愛好打扮嘅中學生返學已著緊此類鞋。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

中學畢業都唔細喇!接近成年

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

回覆樓主:

男裝皮鞋公司,百貨公司有好多牌子。

禁止訪問

水晶宮

回覆樓主:

去永安行一轉。

禁止訪問

公爵府

2023年兔年勳章

chitchit0520 發表於 22-5-25 06:42
中學畢業喎!即係著返工啦!
我見啲中環後生男,著呢隻鞋,加藍色窄西(不是深藍)
...

仲要讀埋大學、碩士喎,到時對鞋都擺到甩底啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

禁止訪問

水晶宮

蘑菇 發表於 22-5-25 00:31

...

其實買對出街boot襯仲型啦,例如Dr Martin, red wing,謝師宴只着一次,難保日後會着得返,鞋放喺度唔着就會爛

大宅

尖頭
先施買

伯爵府

回覆樓主:

多謝大家既意見. 最煩係呀仔有扁平足, 如果尖頭皮鞋恐怕放唔入個鞋墊. 所以, 諗住買呢款休閒鞋.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

cherrieloy 發表於 22-5-25 07:58
其實買對出街boot襯仲型啦,例如Dr Martin, red wing,謝師宴只着一次,難保日後會着得返,鞋放喺度唔着就 ...

仲有呢排開始有interview
加上第日做presentation都可以著喎

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

蘑菇 發表於 22-5-25 11:03
多謝大家既意見. 最煩係呀仔有扁平足, 如果尖頭皮鞋恐怕放唔入個鞋墊. 所以, 諗住買呢款休閒鞋.

...

你原先揀嗰對皮鞋咪正頭鞋囉!

首頁

尾頁

跳至