影視娛樂

跳至

首頁
12345...7

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

andyan324 發表於 22-5-26 14:45

但佢情商好高 叫男主收爹

男主好正
同個friend 講野都好笑
介紹女仔俾佢識,先有拖拍
好貼地既劇情

公爵府

stagea 發表於 22-5-25 22:18
為左男主開
一集只有30分鐘

我睇左1集,要適應下男主角角色先
之前不可殺太cool

公爵府

stagea 發表於 22-5-26 14:47
男主好正
同個friend 講野都好笑
介紹女仔俾佢識,先有拖拍

劇情係好貼地,結左婚嘅人會睇到共鳴
準備結婚嘅人都會有共鳴

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

tpyjasmine 發表於 22-5-26 18:20
我睇左1集,要適應下男主角角色先
之前不可殺太cool

喂喂。。。
你都有睇,yeah

琥珀宮

tpyjasmine 發表於 22-5-26 18:21
劇情係好貼地,結左婚嘅人會睇到共鳴
準備結婚嘅人都會有共鳴
...

幾好睇,半小時一集又快

男主今次個髮型好睇

珍珠宮

stagea 發表於 22-5-26 12:51
佢好靚仔, 好好戲...
真係拍得好靚

直頭我honey
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

珍珠宮

stagea 發表於 22-5-26 14:18
上套不可殺好型
今套好好笑容

係比起上套不可殺同 voice 2/3 哩套冇咁慘慘朱
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

珍珠宮

bigbighei 發表於 22-5-26 20:39
直頭我honey

原來你鐘意呢type

公爵府

stagea 發表於 22-5-26 18:23
喂喂。。。
你都有睇,yeah

我想睇李陣郁
點知半小時一集,得12集
都幾好,快快脆脆

紅丹心,其實我第一集睇左大半
張赫李準加姜漢娜,組合好好,我都喜歡
只係,古裝官鬥…我投入唔到

琥珀宮

bigbighei 發表於 22-5-26 20:41
係比起上套不可殺同 voice 2/3 哩套冇咁慘慘朱

今次造型幾好

琥珀宮

tpyjasmine 發表於 22-5-26 21:58
我想睇李陣郁
都幾好,快快脆脆

等你追上嚟

張赫幾個真係好正
但原來係大鬥法
拍得靚,算好睇既

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 22-5-26 14:18
上套不可殺好型
今套好好笑容

今次好似做攪笑個角色咁

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tpyjasmine 發表於 22-5-26 21:58
我想睇李陣郁
都幾好,快快脆脆

我都鍾意,短短哋,連播3日幾好,可能次次等埋3集先一次過睇

琥珀宮

mcyw888 發表於 22-5-27 12:29
今次好似做攪笑個角色咁

識講冧人既對白
班男同事都好笑...
有個一直無女朋友
幾個又恥笑佢

翡翠宮

stagea 發表於 22-5-27 12:38
識講冧人既對白
班男同事都好笑...
有個一直無女朋友

係,呢套幾輕鬆,同埋見家長個度都好笑

琥珀宮

mcyw888 發表於 22-5-27 12:40
係,呢套幾輕鬆,同埋見家長個度都好笑

女主成日自己亂諗野咁
乜都唔出口問既
唔似去到結婚關係囉

翡翠宮

stagea 發表於 22-5-27 12:44
女主成日自己亂諗野咁
乜都唔出口問既
唔似去到結婚關係囉

其實係男女主身邊d朋友猛叫佢地要做咩做咩,佢地跟本冇諗住要點做,後來女主媽都叫女主要講出口唔係男主唔知佢想點

琥珀宮

mcyw888 發表於 22-5-27 12:47
其實係男女主身邊d朋友猛叫佢地要做咩做咩,佢地跟本冇諗住要點做,後來女主媽都叫女主要講出口唔係男主唔 ...

阿媽點醒左女主, 想講就照講囉...

我有朋友, 乜都講無所謴, 成日就事後有問題
兩人一齊都唔夠坦白, 最後都係會嘈交

翡翠宮

stagea 發表於 22-5-27 12:54
阿媽點醒左女主, 想講就照講囉...

我有朋友, 乜都講無所謴, 成日就事後有問題

最怕話冇所謂其實係有所謂

琥珀宮

mcyw888 發表於 22-5-27 12:59
最怕話冇所謂其實係有所謂

咪就係咁囉...
成日講無所謴, 扮到自己唔care
連食乜都係無所謴喎...

首頁
12345...7

尾頁

跳至