自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

schricky 發表於 22-5-29 20:05
你算好彩,我個邊如果知係cap圖就唔肯do

所以真係好個別收銀,睇下好唔好彩

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我今早九點幾去買,自助機do,有個職員企係邊但無理我地,可能太早

男爵府

回覆樓主:

我老公fusion買到兩包、佢話當其時冇乜人、仲有兩個職員企响度,不過喺度吹水冇理佢

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

tracy0927 發表於 22-5-29 19:59
應該係,我3點幾買嘅時候四部自助機都有人用緊,可能職員睇唔到我嘟code過左骨,朋友7點幾完全冇人,俾人( ...

如果我用自助機職員走埋黎,我會話我吾需要協助,你去幫其他人。如果佢問我,我會話:你理得我嘟乜啫!我又唔係吾比錢,又吾係偷

子爵府

theclacheng 發表於 22-5-29 22:07
如果我用自助機職員走埋黎,我會話我吾需要協助,你去幫其他人。如果佢問我,我會話:你理得我嘟乜啫!我 ...

你講得啱,如果佢阻止我嘟,我都會同佢理論,但我兩個朋友都好順攤咁俾佢KO左

子爵府

theclacheng 發表於 22-5-29 22:07
如果我用自助機職員走埋黎,我會話我吾需要協助,你去幫其他人。如果佢問我,我會話:你理得我嘟乜啫!我 ...

我去間冇自助, 收銀姐姐見用code即叫埋經理出黎, 經理就話cap 圖唔得。。。 應該係所有用code 都要經理過目

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ikab 發表於 22-5-30 19:16
我去間冇自助, 收銀姐姐見用code即叫埋經理出黎, 經理就話cap 圖唔得。。。 應該係所有用code 都要經理 ...

唔係 , 我係收銀姐姐過機俾錢

首頁

尾頁

跳至