自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

今日睇咗個內容30+女想結婚post

諗起有個同事兼朋友,40+,不斷收兵,出邊有,公司有,高峯時期有5,6個(只計公司),對個個都挨身挨世,嗲聲嗲氣,可以令啲同事幫佢工作,佢同我講佢都想結婚,但無一個睇得上眼,娘娘package唔係好,但真係夠嗲,我係女有時都俾佢嗲到打冷震。

期間有d兵退出,又有新加入

睇住退出兵同女朋友結婚生埋bb,娘娘仲係穿梭係各兵之間,搵荀盤

唔係話女人求其搵人嫁,但你揀人,人揀你,都要掂量吓自己乜料

子爵府

畀面勳章

二小姐 發表於 22-5-28 22:18

諗起有個同事兼朋友,40+,不斷收兵,出邊有,公司有,高峯時期有5,6個( ...

聽倒都打冷震

男爵府

個女人咩條件?樣貌身材學歷職業如何?

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

40+,難搵啲喎

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

收到咁多兵好野喎!

大宅

回覆樓主:

有少少好奇嗰班做兵嘅到底係咩心態。 我身邊都有啲朋友(己婚)鍾意你撩下我我撩下你。 又唔係真係有咩曖昧只不過係大家貪口爽。

做兵嗰啲係唔係真係想追人?

伯爵府

40+都搵唔到...越遲就越急,越急就越揀個爛登盞

公爵府

諗起有個同事兼朋友,40+,不斷收兵,出邊有,公司有,高峯時期有5,6個( ...

40+,package唔係好,仲可以嗲吓就收到兵?啲男人真係……

男爵府

近幾年聽好多 咩年齡層都係 樣唔靚但都好多兵

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

唔好計年齡
如果係姚嘉莉咁 但好嗲,我諗應該幾多人受
楊秀惠 做開嗲精角色,鬼同你ot + 大帥哥 佢都嗲得令人接受 現實有呢d 我諗都多人痴埋去,問題係 緊要嗲得高招

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

40+都唔識諗,過多幾年兵都嫌佢老。

侯爵府

siugocandy 發表於 22-5-29 10:12
個女人咩條件?樣貌身材學歷職業如何?

無乜條件,學歷,職位,樣,都普通

係好陰聲細氣,嗲,少肥,講嘢會不經意同對方有身體少少接觸
同異性講少少嘢都可以撥十次頭髮
男人話唔覺佢風騷,好純

講真好想學佢好嗰方面,我太粗魯
8-)

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

40+就未見過,30+就遇過,不過佢算靚嘅,而且一視同仁,對女人都攬身攬勢嘅,經常攬我 佢對住非常之核酸嘅男人都可以拉手拉腳咁…

侯爵府

crazygal 發表於 22-5-29 10:29
有少少好奇嗰班做兵嘅到底係咩心態。 我身邊都有啲朋友(己婚)鍾意你撩下我我撩下你。 又唔係真係有咩曖昧 ...

佢咁對我,我會打冷震,佢人人都嗲,男人係好受嗰種嗲,可能老婆/女友無嗲,返嚟enjoy 吓都好
但我扮唔到,我老公見到我「嗲」話我作狀想嘔

見佢嗲吓可以他條d多人幫,又順d,自己私心都想做到,但我做唔到,認命
8-)

侯爵府

mariefish 發表於 22-5-29 10:57
40+就未見過,30+就遇過,不過佢算靚嘅,而且一視同仁,對女人都攬身攬勢嘅,經常攬我 佢對住非 ...

佢會用指輕輕掃人下巴
d男同事行過條路好闊都好似玩咁撞吓佢,中學生咁
8-)

侯爵府

selinako^^ 發表於 22-5-29 10:36
唔好計年齡
如果係姚嘉莉咁 但好嗲,我諗應該幾多人受
楊秀惠 做開嗲精角色,鬼同你ot + 大帥哥 佢都嗲得令 ...

姚嘉莉咁多年都好鍾意佢,樣好有女人味,又無負面新聞

selinako^^    發表於 22-5-29 12:41
8-)

侯爵府

我公司都有個好似樓主同事咁,但佢好高好fit好靚,超過40歲,不停穿梭好多男同事之間,但佢痴親都係有婦之夫,有個男同事老婆發現到,直頭全家移民避開佢

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

二小姐 發表於 22-5-29 11:00
佢會用指輕輕掃人下巴
d男同事行過條路好闊都好似玩咁撞吓佢,中學生咁
...

咁佢對女士係咪都一樣?定係男士限定?

公爵府

兵係佢講,都唔知佢做人兵定男做佢兵。。叫得兵就係無條件幫個女先叫兵,平時大家抽水唔係兵,只係x婆遇著姿粉客

珍珠宮

二小姐 發表於 22-5-29 10:53
無乜條件,學歷,職位,樣,都普通

係好陰聲細氣,嗲,少肥,講嘢會不經意同對方有身體少少接觸

撥十幾次頭髮

首頁

尾頁

跳至