夫婦情感

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

katy603 發表於 22-5-31 23:14
頭先我突然間醒起 男事主呢排拎左幾件好fit size嘅衫返屋企,同埋一個刻左佢名嘅手機殼,佢話係同事送嘅
...

講真,無啦啦點会有个同事送刻名機殼比你?真心friend? 你或者再揾下有無多D証據,到時攞多D膽養费

侯爵府

頭先我突然間醒起 男事主呢排拎左幾件好fit size嘅衫返屋企,同埋一個刻左佢名嘅手機殼,佢話係同事送嘅
...

男同事送一定唔會刻名,所以你老公一定識左個女同事,仲教佢同你離婚

大宅

...

唔多似男同事送吧!大家都年輕,放生大家吧,你留低遲啲更加感激心!

大宅

樓主唔好介意,睇你既描述,我覺得似係你老公想離婚但又不願做衰人,如果你相信左佢既籍口而離婚,相信你都唔會爭取分身家或贍養費,咁佢就零成本變回單身,佢贏晒

一個男人真心愛一個女人,根本唔會因為呢個理由而掉低女人(反之亦然)冷靜啲先唔好答應所有野,睇清楚真真正正既原因先

現階段千萬唔好答應任何事

如果我估錯就當我亂噏,先對樓主講聲對不起先

男爵府

free2020 發表於 22-5-31 23:32
同意,24歲段估唔係做督察級啦,事問一個散仔唔繼續讀書,前途可以去到幾多級?一個男人為咗所謂夢想既職 ...

24歲我估係督察機會大d

子爵府

katy603 發表於 22-5-30 22:17
我同老公拍拖7年,岩岩結婚4個月,係呢7年入面我地相處得好好 亦都好愛對方。本身佢細我5年,當初一齊個陣 ...

樓主,我有小小愚見,唔知你有無用,你可以同C6 講,今日揾了中學同學,因為知道中學同學哥哥做督察,請佢代問哥哥有關你的問題,知道你親人的問題唔會影響你c6陞職,所以你好開心,因為知道唔需要離婚,不過同學哥哥覺得好奇怪,你c6和佢同事無理由唔知進陞機制,點解會甘講,人地呀哥仲問你C6 守邊個環頭,邊一隊,跟邊個呀Sir, 睇下認唔認識你C6 呀頭,經開個邊幫你C6 呀頭打個招呼,你C6 實驚到想死 你話無講你資料比朋友知,因為唔想麻煩人,知道唔影響陞職,唔需要離婚已足夠,你冷靜一點,再慢慢觀察你C6,唔好打草驚蛇

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

犯事的是你家人,不是你老公家人,查三代都唔會查到咁遠卦。
你唔需要主動讓路咁偉大。
如果佢真係愛你,點會咁易放棄你,不如改口唔離婚,話一齊面對,再睇下佢係人係鬼。好彩你只係29,重新開始亦不難。

大宅

ericawingwing 發表於 22-6-1 00:23
樓主唔好介意,睇你既描述,我覺得似係你老公想離婚但又不願做衰人,如果你相信左佢既籍口而離婚,相信你都 ...

-

男爵府

我都覺得樓主可以試下同你老公講問過相關人士話冇影響,
睇下佢咩反應先

子爵府

katy603 發表於 22-6-1 01:14
呢幾日我會搵機會睇下可唔可以偷偷地(emoji)到佢手機,因為佢平時沖涼、去洗手間都會拎埋去,雖然我知密碼 ...

峰迴路轉!睇情況你老公係咪搵借口迫你同佢講離婚,佢根本就識咗第二個!以我推測!手機殼有名已經可疑啦!女仔先會送!仲有留意吓佢近期係咪成日扮靚!噴香水!

你可以大返佢轉頭話都係唔離婚,睇吓佢有冇露出狐狸尾巴!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

呢幾日我會搵機會睇下可唔可以偷偷地(emoji)到佢手機,因為佢平時沖涼、去洗手間都會拎埋去,雖然我知密碼 ...
「因為佢平時沖涼、去洗手間都會拎埋去」-->你識男事主時已經這樣, 還是近排才這樣? 我不知道到底係什麼工作, 緊要到等同生理需要。
分分鐘佢改左密碼你5知咋, 又或者本身個密碼是錯的,因為你5 check, 冇機會知。

查之前, 請做足心理準備。剛剛先愛到要生要死,難捨難離,故仔咁快瘋回路轉你受得了嗎?
如果冇野, 我恭喜你, 男事主最多事業心重,未至於太渣。
但如果俾你發現左, 你打算點先, 爆佢定忍佢? 你能承擔後果, 面對到原來渣男咁樣老點你離開的真面目嗎?
分之前, 你們財產獨立未, 能轉好轉。男事主身邊大把「同事」教路。

你本身經濟獨立嗎?
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

大宅

樓主有話c6係差人,定ICAC 呀⋯⋯不過咩都好,為份工唔要個老婆太假了,仲要叫樓主搵個第二個!咁個個同事都好大機會係女仔….真係唔好為呢啲人做傻事,生命無take2!

大宅

攞得入洗手間跟身已經好有問題,以前我c6也機不離手,現在斬小三後,一切變正常,個人唔心虛,任你睇!

子爵府

free2020 發表於 22-5-31 23:27
你真係好兒子

好兒子我不敢認, 我不及家內其他的成員孝順. 但 係"就是係", 不能不承認, 爸爸有精神病不是光彩的事情, 但爸爸很錫我, 人就是要有擔當, 怎樣也要認自己的爸爸及他存在的問題, 這個我覺得是做人基本的.

珍珠宮

katy603 發表於 22-5-31 22:53
我一定唔會放棄自己,尋晚一直鑽牛角尖 偷偷地喱係廚房、廁所喊,冇地方可以傾訴嘅我 膽粗粗走上黎開post ...

你咁諗就啱喇
唔好放棄自己
對方唔珍惜你係佢走寶
如果查出係佢偷食而離婚
贍養費一蚊都不能少

侯爵府

PTMCYS 發表於 22-6-1 08:45
好兒子我不敢認, 我不及家內其他的成員考順. 但 係"就是係", 不能不承認, 爸爸有精神病不是光彩的事惰, 但 ...

大宅

Cherry2012 發表於 22-6-1 07:17
攞得入洗手間跟身已經好有問題,以前我c6也機不離手,現在斬小三後,一切變正常,個人唔心虛,任你睇! :d ...

-

男爵府

katy603 發表於 22-6-1 14:19
今日有答案喇,有事業心係真嘅,背住我同個女同事一齊左4個月都係真嘅
...

一結婚就偷食

子爵府

回覆 katy603 的帖子

樓主, 你點知?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

katy603 發表於 22-6-1 14:19
今日有答案喇,有事業心係真嘅,背住我同個女同事一齊左4個月都係真嘅
...
事佢條毛啦,咁有事業心就唔應該攪上「同事」囉。你叫真心拼搏事業的同僚情可以堪
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

首頁
34567...8

尾頁

跳至