夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Mei1990 發表於 22-6-4 19:27
偷食完比我發現之後到原諒左就變成咁
感覺上你C6係另類報復, 畀你發現後, 又爆咗畀佢父母知, 佢受到父母怪責, 又唔想冇咗頭家, 想你繼續打理頭家照顧小朋友, 佢回頭並非出於真心, 佢心裏仍然有小三, 所以對你冇興趣。

子爵府

再睇多次你嘅情況,覺得你老公唔再愛你!三十幾歲人点會唔要性!出得軌之人係極需要性!老婆咁就手都唔想要就知佢唔再愛你!
現時夾硬一齊等待下次老公再出軌機會大!

別墅

cathngai 發表於 22-6-4 20:36
感覺上你C6係另類報復, 畀你發現後, 又爆咗畀佢父母知, 佢受到父母怪責, 又唔想冇咗頭家, 想你繼續打 ...

我都同意你講法,真係唔知小三有咩咁好

伯爵府

Mei1990 發表於 22-6-4 23:21
新鮮感。 同小三有拍拖嘅感覺 ,佢覺得係減壓。
同你有茶油鹽嘅煩惱, 仲要照顧小朋友, 佢覺得困身, 你只覺煩同困,唔識感恩。

別墅

cathngai 發表於 22-6-4 23:48
新鮮感。 同小三有拍拖嘅感覺 ,佢覺得係減壓。
同你有茶油鹽嘅煩惱, 仲要照顧小朋友, 佢覺得困身, 你只 ...

點解個個男人都會咁,屋企個個一腳踏,而男人就可以乜都唔使理咁款。

伯爵府

回覆 Mei1990 的帖子

咁又唔係個個係咁嘅。
如果可以,我勸你都係請工人湊,你自己出返嚟做嘢, 兩公婆分開瞓 感情好容易出現問題, 你出嚟做嘢 起碼有收入 ,唔使完全依靠佢, 做 FTM打理家頭細務照顧小朋友忙到癲, 忽略打扮變咗黃面婆, 返工你自然會打扮下, 個人都會有返啲自信, 有自信嘅女人自然有魅力。

大宅

Mei1990 發表於 22-6-3 01:01
所以我係怕佢哋仲聯絡,但又驚我發現。
我又問佢,佢話習慣咗。

我個個又係機不離身,佢直頭係聽到我鬧鐘響起身會即刻拎起電話sip枕頭底

別墅

katy603 發表於 22-6-5 00:21
我個個又係機不離身,佢直頭係聽到我鬧鐘響起身會即刻拎起電話sip枕頭底
...

咁樣做,直頭有啲嘢咁喎。

侯爵府

katy603 發表於 22-6-5 00:21
...

哎,好有可疑

大宅

Mei1990 發表於 22-6-5 01:39
咁樣做,直頭有啲嘢咁喎。

係啦,最後咪俾我發現到偷食4個月

男爵府

Mei1990 發表於 22-6-4 23:21

建議你揾婚輔/社工, 好明顯你同c6溝通有問題, 而你在度猜疑, 對大家關係無幫助, 不如揾下外人幫手, 了解清楚。

睇左你d 回覆, 感覺上c6人在度, 心未必在度, 而睇你回應, 你亦覺得自己無問題, 亦唔知出左咩問題,其實好易重覆返出軌, 除非解決問題的,好似減肥咁, 發現肥原因係大壓力食甜品, 就要改變減壓方法, 唔係盲目說服自己, 多做運動咁

大宅

Mei1990 發表於 22-6-4 16:17
心入面都驚佢又會唔會岀去滾,但又唔知點check佢行蹤好。

你咁樣唔係辦法,check得到又如何呢?你咁樣過生活真係好辛苦.
我建議你暫時顧好自己及bb的生活,你同佢嘅事,暫時放埋一邊,順其自然,雖然我而家講嘅事好似好簡單,但係你有可能係做唔到,你個腦只會成日還繞住你同佢.
我教你一個方法,每晚臨瞓或心情沉重嘅時候,祈禱祈求天父帶領你去行一條你好好嘅道路,你將一切都交畀天父安排,你今日經過呢啲艱難嘅道路必有原因,你放輕鬆,以後你回頭一望,就會明白為何會有今日.如果你兩夫妻係有緣分嘅,你哋一定可以喺埋一齊.

大宅

回覆樓主:

有時男人就係咁,你畀咗一個安穩舒適嘅家佢,佢唔當係咩一回事,當佢失去嘅時候,佢有可能會懷念,所以你只要做好你而家嘅每一日,其他嘅嘢就交畀天父安排.唔好去check佢,問佢行蹤,佢冇興趣親熱就由得佢,佢鍾意你愛你就會主動搵你,何須自貶身價呢.
信我呀,你哋有緣份,邊一個都唔能夠拆散你哋,放輕鬆生活.
唔好浪費bb可愛每一日的生長過程,好好善待自己

別墅

katy603 發表於 22-6-5 12:25
係啦,最後咪俾我發現到偷食4個月

之後你點呀?

別墅

mcheungm 發表於 22-6-5 13:06
你咁樣唔係辦法,check得到又如何呢?你咁樣過生活真係好辛苦.
我建議你暫時顧好自己及bb的生活,你同佢嘅事 ...

知道了,謝謝你。
行到船頭自然直,我有時會諗佢做錯事對唔住個家既,個天會懲罰佢。
咁當然啦,希望佢真係真心對呢個家好。

大宅

Mei1990 發表於 22-6-5 19:47
之後你點呀?

我都同樓主一樣 成日都諗住偷偷地check下電話,不過我事敗左喇 一拎起電話C6即刻知道,而家唯有見步行步啦

別墅

katy603 發表於 22-6-6 12:52
我都同樓主一樣 成日都諗住偷偷地check下電話,不過我事敗左喇 一拎起電話C6即刻知道,而家唯有見步行步啦 ...

我試過撞佢pw ,唔得失敗左。
唯有算,佢已家都會不停拎手機,有時睇片,有時見佢打咁字。有時借啲意抱埋個仔望下佢睇咁乜,但佢好快轉畫面。

大宅

Mei1990 發表於 22-6-6 13:32
我試過撞佢pw ,唔得失敗左。
唯有算,佢已家都會不停拎手機,有時睇片,有時見佢打咁字。有時借啲意抱埋 ...

都好明顯佢仲未斷

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 Mei1990 的帖子

好明顯未斷啦。首先唔應該分房,兩公婆分房瞓,少左好多互動時間。
如果你想挽救,和C6同房至少減少佢氹小三,才有机會斬纜。唔好話小朋友要抱才瞓或小朋友半夜要照顧。你唔訓練佢的話,小朋友到小學都痴住你。相信小朋友都想你盡多一次力去留住爸爸。

cathngai    發表於 22-6-7 10:23

別墅

男出軌,女都可以再行埋;咁女出軌,男嘅會唔會有同樣問題?

首頁

尾頁

跳至