自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

對袪濕有無功效?
是貼腳底or邊度?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

有,艾貼頸背都幾好

333s    發表於 22-8-18 22:56

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

足底去濕都淘過,夠平,日日貼都有幫助,平過香港果啲

珍珠宮

回覆樓主:

我都係 keep 住淘足貼去濕,真係平好多

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

其實有冇效?

禁止訪問

男爵府

blackberry 發表於 22-6-3 16:19
有,艾貼頸背都幾好

你覺得舒緩咗痛楚?
我淘咗間hkd$170有52塊。唔知叫唔叫平?
我暫時貼足幾個晚上,起床踩落地板個人輕咗咁,對比無貼的晚上。唔知係咪因貼有效。
腸胃袪濕唔知得唔得我而家貼緊肚試下

男爵府

Gigi1127 發表於 22-6-3 16:54
你覺得舒緩咗痛楚?
我暫時貼足幾個晚上,起床踩落地板個人輕咗咁 ...

想知淘寶足貼有冇推介邊隻好?
淨係用過泰國納蘭足貼, 最初用效果好好,
第日訓醒腳輕左好多, 但之後話好多假貨街就好少見,
跟住萬寧賣, 不過上面冇正貨冇qr code得張正貨貼紙,
同埋貼完好似冇效

男爵府

owla 發表於 22-6-3 17:31
想知淘寶足貼有冇推介邊隻好?
淨係用過泰國納蘭足貼, 最初用效果好好,
第日訓醒腳輕左好多, 但之後話好多 ...

我都想知邊隻好用,我求其淘一款咋
有無jm推介?

公爵府

回覆樓主:

艾貼同去濕貼應該係兩樣野。
我自己一直有淘艾艾貼,會發熱倒精油嗰隻款,對於肌肉或神經痛會好好,另外m到用真心一流。

之前有粒粉瘤,貼多幾次就扁左。
咳都可以貼。
之前疫症嚴峻時,我都會貼啲穴位強身健體。

男爵府

你覺得舒緩咗痛楚?

望過淘寶50塊都係幾十蚊, $170/52塊算幾貴喎

子爵府

請問邊隻好,有無link介紹呢?

珍珠宮

2024年龍年勳章

淘過,有D好熱,有D唔熱, 夠熱才可以排濕氣。

男爵府

小華子 發表於 22-6-3 18:18
我自己一直有淘艾艾貼,會發熱倒精油嗰隻款,對於肌肉或神經痛會好好,另外m到 ...

可以分享下用邊款嗎?謝謝

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

panda361 發表於 22-6-3 19:33
淘過,有D好熱,有D唔熱, 夠熱才可以排濕氣。

邊隻?

大宅

小華子 發表於 22-6-3 18:18
我自己一直有淘艾艾貼,會發熱倒精油嗰隻款,對於肌肉或神經痛會好好,另外m到 ...

可以比link我嗎

男爵府

你覺得舒緩咗痛楚?

有冇話咩人唔用得?

翡翠宮

你覺得舒緩咗痛楚?

170貴呀,頸貼富貴包會細啲,足貼個人會輕鬆啲

肚臍貼我都有淘過,貼左便便好似順暢啲,之前諗住用嚟減肥,但成日忘記貼 就瞓左,今晚又拎嚟貼下先

男爵府

blackberry 發表於 22-6-3 21:30
170貴呀,頸貼富貴包會細啲,足貼個人會輕鬆啲

肚臍貼我都有淘過,貼左便便好似順暢啲,之前諗住用嚟減肥 ...

我淘足貼,但佢寫可以貼任何位置

男爵府

Apple_Orange_T 發表於 22-6-3 21:28
有冇話咩人唔用得?

佢寫孕婦、心臟病者慎用

首頁

尾頁

跳至