自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

owla 發表於 22-6-3 22:06
納蘭我以前買好勁, 貼完訓上床過一陣會覺得腳有d唔識形容既感覺,
第日訓醒對腳輕晒, 但而家萬寧買既好似 ...

我都買咗萬寧、但係入邊呢粉巳經潮左,覺得冇用

男爵府

mercurycc 發表於 22-6-4 09:26
通常見邊隻特價買邊隻,
好似話竹酢去濕好d ,
唐辛子有小小熱,感覺差唔多咁。

得閒留意下佢特價先, 唔該晒

男爵府

pat89 發表於 22-6-4 14:38
我都買咗萬寧、但係入邊呢粉巳經潮左,覺得冇用

我果包冇潮, 貼完第朝都係濕既, 但用完好似冇用過咁

子爵府

owla 發表於 22-6-4 14:43
我果包冇潮, 貼完第朝都係濕既, 但用完好似冇用過咁

和田有用d,用完對腳覺得輕左

男爵府

pat89 發表於 22-6-4 14:47
和田有用d,用完對腳覺得輕左

原來都幾多人用, 一直冇留意佢,
睇黎真係要試下先得

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Gigi1127 發表於 22-6-4 08:49
除了這隻,有無其他款試過又有效呀?

其實好多隻都試過,平到幾十蚊一百包都試過,我同朋友分享,佢地可以一次貼好多張,第朝濕到漏,我諗因人而異,我就未試過濕到漏,咁個人覺得梗係和田好用啦!貴之嘛

侯爵府

牛年勳章 我的育兒心得勳章

blackberry 發表於 22-6-3 21:51
我淘呢隻

我都係淘哩隻,吸好多濕
不過,粘力太強,好難搣甩

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hohinmama 發表於 22-6-4 15:20
我都係淘哩隻,吸好多濕
不過,粘力太強,好難搣甩

我用濕紙巾抺腳

男爵府

琴日行過萬寧見和田有特價$99.9/2盒, 雖然睇返佢FB之前既特價抵d,
但都買左2盒, 夜晚訓之前貼, 訓醒對腳感覺輕左, 下次等佢大特價買定多d先,
多謝各位jm介紹

水晶宮

2024年龍年勳章

owla 發表於 22-6-5 14:06
琴日行過萬寧見和田有特價$99.9/2盒, 雖然睇返佢FB之前既特價抵d,
但都買左2盒, 夜晚訓之前貼, 訓醒對腳感 ...

我剛在萬寧買咗兩包泰國蘭納,醒起呢個帖,入來溫書,今晚貼下再報告。本來我都想買和田,但蘭納平D
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

男爵府

Rita 發表於 22-6-5 14:26
我剛在萬寧買咗兩包泰國蘭納,醒起呢個帖,入來溫書,今晚貼下再報告。本來我都想買和田,但蘭納平D
...

我就係用完納蘭覺得用完好似冇用過咁先黎睇下有冇其他好用

大宅

blackberry 發表於 22-6-3 21:51
我淘呢隻

想請問有冇link呀!淘寶太多同名產品,搵唔到你呢隻,謝謝

珍珠宮

2024年龍年勳章

lovebobo 發表於 22-6-3 20:04
邊隻?

艾热灸正品官方旗舰店堂艾草贴艾灸贴自发热暖宝宝贴热敷暖宫热帖-tmall.com天猫

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

panda361 發表於 22-6-5 23:32
艾热灸正品官方旗舰店堂艾草贴艾灸贴自发热暖宝宝贴热敷暖宫热帖-tmall.com天猫
...

Thanks

水晶宮

2024年龍年勳章

owla 發表於 22-6-5 14:54
我就係用完納蘭覺得用完好似冇用過咁先黎睇下有冇其他好用

昨晚貼,貼完後覺得暖暖地,今朝起身,撕開,個帖濕哂。但個人就唔係好感到「輕咗」,不過我好多年冇貼了,連續貼埋佢睇下效果

翡翠宮

眼核 發表於 22-6-5 22:46
想請問有冇link呀!淘寶太多同名產品,搵唔到你呢隻,謝謝

【淘宝】https://m.tb.cn/h.ftCqI2i?tk=UVEb2miDoXY「老北京足贴艾草去湿气睡眠艾叶除湿脚底贴生姜祛寒祛湿足底贴脚贴」
点击链接直接打开

男爵府

Rita 發表於 22-6-6 10:03
昨晚貼,貼完後覺得暖暖地,今朝起身,撕開,個帖濕哂。但個人就唔係好感到「輕咗」,不過我好多年冇貼了 ...

我唔會因為見到個貼濕就覺得有用, 最緊要訓醒覺得有冇效,
前晚貼完和田覺得好好, 琴晚見納蘭仲有剩諗住用埋佢先,
訓醒又有覺得對腳輕左喎, 唔知係咪真係要連續用多幾日先有用

水晶宮

2024年龍年勳章

owla 發表於 22-6-6 13:46
我唔會因為見到個貼濕就覺得有用, 最緊要訓醒覺得有冇效,
前晚貼完和田覺得好好, 琴晚見納蘭仲有剩諗住用 ...

唔係個貼濕就代表有效嗎?我好耐之前曾經用和田,朝早起身個貼只係濕咗1/3,所以我認為冇效就唔再用佢。
另外,昨晚繼續貼蘭納,今早又係兩個貼都濕哂,但有樣嘢好神奇,我撕完貼抹乾淨之後,落地穿拖鞋,發覺拖鞋內籠大咗 唔知係未去到水腫了。

男爵府

Rita 發表於 22-6-7 07:50
唔係個貼濕就代表有效嗎?我好耐之前曾經用和田,朝早起身個貼只係濕咗1/3,所以我認為冇效就唔再用佢。
...

我覺得個貼濕係其中一樣睇佢有冇用既野, 但貼腳貼唔係為左張貼濕架嘛,
實際感覺有冇用最重要, 如果用完好似冇用過咁張貼濕到滴水都冇用,
納蘭你覺得啱用就好, 平過和田, 我同老公實際試完都覺得和田好d,
但和田都貴貴地, 下次等佢特價入多d

水晶宮

2024年龍年勳章

owla 發表於 22-6-7 14:08
我覺得個貼濕係其中一樣睇佢有冇用既野, 但貼腳貼唔係為左張貼濕架嘛,
實際感覺有冇用最重要, 如果用完好 ...

你講得都啱 和田特價真係平好多,呢輪萬寧都特價喎

首頁

尾頁

跳至