自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

個女兒幾大? 生埋個女, 屋企唔知? 女嬰RIP
八鄉村屋殺嬰案 父母涉謀殺被捕 聲稱女兒撞邪為其驅魔|即時新聞|港澳|on.cc東網

父親八鄉尋回失蹤數日女兒 揭14個月大孫女身有傷痕伏屍村屋|即時新聞|港澳|on.cc東網

一名男子於數日前與女兒失聯,遍尋不獲後報案求助。至昨晚(3日)9時許,男子前往元朗八鄉水頭村一村屋嘗試找尋,終尋獲女兒,其時屋內有一名男子;與此同時,村屋內亦發現一名約14個月大女嬰,惟當時已無氣息,大驚報警。警員及救護員到場證實女嬰當場死亡,正圍封涉案村屋展開調查,屋內一對男女親友助查。

現場消息指,案中女嬰為一度失蹤女子所生,女嬰頸及胸口疑有不尋常傷痕,案件由元朗警區重案組接手,大批探員在場調查及搜證。

警員圍封村屋調查。(楊日權攝)

現場為八鄉水頭村一村屋。(楊日權攝)

E_gold8806    發表於 22-6-5 17:32
SiuBBee    發表於 22-6-4 10:39

珍珠宮

回覆樓主:

伯爵府

好crazy

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

2023年兔年勳章

mickeyeva 發表於 22-6-4 01:55
父親八鄉尋回失蹤數日女兒 揭14個月大孫女身有傷痕伏屍村 ...

Rip

珍珠宮

陰公,bb經歷左咩

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

相片右邊喺咪該對男女?
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

大宅

回覆樓主:

14個月係BB最可愛時候。。RIP

子爵府

虎到金來勳章

父親八鄉尋回失蹤數日女兒 揭14個月大孫女身有傷痕伏屍村 ...

伯爵府

新聞 冇講佢個女幾多歲?

BB,RIP

子爵府

回覆樓主:

RIP
點解可以下毒手?
呢排好多虐兒案,甚至致死,社會發生咗咩事?
正義或會遲來但不會缺席

侯爵府

aprilabc 發表於 22-6-4 06:02
新聞 冇講佢個女幾多歲?

BB,RIP

30+

aprilabc    發表於 22-6-4 07:45

子爵府

bebepopo 發表於 22-6-4 06:17
RIP
點解可以下毒手?
呢排好多虐兒案,甚至致死,社會發生咗咩事?

我都覺,點解依家啲人咁CS,咁細個咩都唔知,有咩會令人要置佢於死地?點落到手???

公爵府

OHIMESAMA 發表於 22-6-4 06:55
我都覺,點解依家啲人咁CS,咁細個咩都唔知,有咩會令人要置佢於死地?點落到手???: ...

咪就係,生得佢出,點解又親手殺死佢

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

BB, RIP

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

唉!吾想養比保良局都吾好咁做

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

BB女

男爵府

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至