自由講場

跳至

首頁
12345...28

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

各位親愛嘅國民,親子王國20周年國王大激賞又嚟喇!!!
聽到上次好多人話搶唔到好好用嘅唯潔雅極致綿柔爽身粉淡香四層衛生紙
國王即刻作出回應,今個星期送出嘅係:

唯潔雅極致綿柔爽身粉淡香三層抽取式面紙 (原箱30包)

點可以拎到?

玩法好簡單,只要用回覆本主題或引用本帖,回答以下問題,首100名答啱嘅國民即可獲得
唯潔雅極致綿柔爽身粉淡香三層抽取式面紙 (原箱30包)
價值 HK$198

*請留意:產品需自取或額外付運費HK$50
產品尺寸:39cm(L) x 31cm(W) x 34cm(H)
產品重量:4.1kg

問題:今次國王送嘅抽取式面紙有幾多層?

*成功贏取此產品後,國民將於6月14日或之前收到私人訊息(PM),以確認領取產品詳情。
國民可選擇:(1)自行前往親子王國牛頭角之辦公室自取;或(2)以 Payme 付$50運費送到府上(偏遠地區包括 : 離島、東涌、赤鱲角、馬灣、愉景灣須收取$10附加費)。
如未能於6月19日或之前完成 Payme 付款,則假設閣下選擇於指定限期前自行前往領取。

活動條款及細則:
1. 每位會員只限獲贈上述產品一次,所有重複申請恕不接受。
2. 任何因網絡問題、系統固障、電話接收問題或被第三方應用程式攔截而引致會員所遞交的資料有遲延、遺失、錯誤或無法辨識等情況,親子至國概不承擔任何責任。
3. 任何會員如被發現盜用他人帳戶、以不誠實方法登記,親子王國有權即時取消其參加資格而毋須另行通知。
4. 親子王國只代為送出產品及安排運送,而非由親子王國直接供應,故所有有關該產品品質及運輸服務,親子王國概不負責。有關產品之品質或服務相關的查詢,請直接聯絡有關商戶。
5. 親子王國保留是次活動最終決定權。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

三層。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

複式洋房

中央情報員 發表於 22-6-6 11:23
聽到上次好多人話搶唔到好好用嘅唯潔雅極致綿柔 ...
3層

侯爵府

畀面勳章

回覆 中央情報員 的帖子

3層

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章

3層

別墅

三層

子爵府

虎到金來勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

三層

複式洋房

三層

男爵府

2024年龍年勳章 笑得好勳章

三層

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

三層
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

三層

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

三層

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 親子王國15週年勳章

3層

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

三層

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

3層

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

3層

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

三層

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

三層

洋房

回覆 中央情報員 的帖子

三層

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

3層

首頁
12345...28

尾頁

跳至