自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我震咗约一個月,前一個月靠玩健身單車,但停咗係108磅,見朋友買咗但要成$2000,當然在併多多揾下,约¥200,估唔到輕易減多3磅,我仲有食雪糕朱古力薯片,我每晚震30分鐘,會出汗。

子爵府

回覆樓主:

估唔到效果唔錯

la_source    發表於 22-6-10 10:44

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

好似幾好

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好似唔錯, 但好似都幾牙位

珍珠宮

回覆樓主:

我都想買,但朋友話左右搖擺呢款會整到骨鬆,要買垂直上下果隻先得但垂直款會貴d

伯爵府

魚仔餅 發表於 22-6-10 09:16
我都想買,但朋友話左右搖擺呢款會整到骨鬆,要買垂直上下果隻先得但垂直款會貴d
...

有冇link?研究下,謝謝

男爵府

BK Milk勳章

xyz_yy 發表於 22-6-10 08:43
我震咗约一個月,前一個月靠玩健身單車,但停咗係108磅,見朋友買咗但要成$2000,當然在併多多揾下,约¥200 ...

請問是不是99檔?
每天震多久?

男爵府

TMC3012 發表於 22-6-10 09:08
好似唔錯, 但好似都幾牙位

可以買部細40 cm長
我自己買咗部大55cm長

男爵府

winghei豬 發表於 22-6-10 09:32
請問是不是99檔?
每天震多久?

yes 但我用80檔

男爵府

Cankk 發表於 22-6-10 09:25
有冇link?研究下,謝謝

https://mobile.yangkeduo.com/goods.html?goods_id=210992746417&page_from=101&pxq_secret_key=LLOYDYTERQB4JEHHQKLY3UMP5RT7QYRMNTAEXOAMQSEOX2D4HRBA&share_uin=5PPBRLTKZCAKLN5ENYRKNTYGHQ_GEXDA&refer_share_id=661da52caa384504b0dd4b4f63dcfb08&refer_share_uid=8095261199011&refer_share_uin=5PPBRLTKZCAKLN5ENYRKNTYGHQ_GEXDA&refer_share_channel=copy_link&refer_share_form=text

男爵府

Vin仔媽 發表於 22-6-10 09:01
好似幾好

可以参考下圖數據

男爵府

魚仔餅 發表於 22-6-10 09:16
...

我玩健身單車都開始膝頭唔舒服, 我知道消耗緊個膝頭哥的軟骨。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

樓主買左?好唔好用?
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

男爵府

我之前買咗左右搖,搖10分鐘左右已經覺得震到我個肚入面唔舒服,起初以為距離晚飯時間唔夠長,後尾再隔長d搖,都係唔舒服,最後送咗比人

男爵府

kwhkwh 發表於 22-6-10 09:45
樓主買左?好唔好用?

買咗,玩咗大約一個月,好好用, 一路睇Netflix一路玩, 主要係減得唔辛苦,之前又要戎甜野,行1萬步+健身單車,只係減得少少。

男爵府

Chuchinghan 發表於 22-6-10 09:50
我之前買咗左右搖,搖10分鐘左右已經覺得震到我個肚入面唔舒服,起初以為距離晚飯時間唔夠長,後尾再隔長d ...

我又冇呢個情況,受到,我玩快跑,我搖幾分鐘已要去廁所, 真係幫助排毒呀.

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

xyz_yy 發表於 22-6-10 09:53
買咗,玩咗大約一個月,好好用, 一路睇Netflix路玩, 主要係減得唔辛苦,之前又要戎甜野,行1萬步+健身單 ...
我米又係,有運動,反而重。
想買部單車加重訓練添。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

公爵府

Chuchinghan 發表於 22-6-10 09:50
我之前買咗左右搖,搖10分鐘左右已經覺得震到我個肚入面唔舒服,起初以為距離晚飯時間唔夠長,後尾再隔長d ...

我都覺得如果成日咁,會唔會傷D五藏六腑。好多年前我响osim買咗部腰肚機,我媽都叫我唔好用,話會傷個子宮 ,細個會笑佢唔識嘢,大個咗又覺得佢未必係講錯

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

別墅

日日搖架?

首頁

尾頁

跳至