自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

我本身日日都係著 nike, adidas, fila.... 咁有一次見開倉, 貪平買左對 sketcher, 係 D'lite 唔記得 3.0 定 4.0 .... 一路都冇著, 因為黑色完全襯唔到我 D 衫...

尋日去迪迪尼, 預左行足一日, 咪試下佢.... 嘩, 竟然真係一 D 攰的感覺都冇呀..
真係要去買返對白色....

不過唔知佢其他系列有冇咁強, 定係要買返 D'lite?
咁 d'lite 1.0 果 D 又得唔得架呢...
冇著開的 JM 分享下嗎

thank you

la_source    發表於 22-6-13 16:58
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

回覆樓主:

咁正 見豬肉佬代言買返對先。

SiuBBee    發表於 22-6-14 12:53

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

佢啲鞋係
不過之前腳痛去試左n款, 都唔太啱我

男爵府

kmbb519 發表於 22-6-13 16:58
我本身日日都係著 nike, adidas, fila.... 咁有一次見開倉, 貪平買左對 sketcher, 係 D'lite 唔記得 3.0 定 ...

我都買咗, 今日第一次著, 都好著, 夠厚底, 我對白色, 但吾知3.0 定4.0

我有一個幸福家庭, 大小姐Christy, 二小姐Chloe, 兩位小姐日日激到我飛起, 不過有佢地又真係好開心 :-D  :-D  :-D

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

ChristyMum 發表於 22-6-13 17:04
我都買咗, 今日第一次著, 都好著, 夠厚底, 我對白色, 但吾知3.0 定4.0

係, 我都唔記得係 3 定 4... 返去睇下先知

珍珠宮

口水包包 發表於 22-6-13 17:00
咁正 見豬肉佬代言買返對先。

係喎! 你講起我先醒起 不過見佢好多款, 好多都唔厚底, 果 d 唔知有冇咁強勁.... 威哥賣廣告果幾對都好似係唔厚...

大宅

之前睇過d款著到影得腳好大,唔知而家d款點

珍珠宮

的確係。我有NB, Reebok, Tiger, Adidas, 著過Skechers後,都覺得佢最舒服,雖然佢啲款無其他牌子咁靚,實在有啲鈍,但著一日都唔會攰,舒服。

珍珠宮

TMC3012 發表於 22-6-13 17:00
佢啲鞋係
不過之前腳痛去試左n款, 都唔太啱我

款唔岩, 定係著起唔舒服?
其實我都唔太啱果 D 款..... 但我又想舒服.....

侯爵府

我對腳有事之前要去醫院配穚型鞋墊, 醫院的治療師仲介s俾我, 自始我連鞋墊都唔洗用
冇哂腳痛的問題
真心好著

珍珠宮

huenhuenli 發表於 22-6-13 17:09
之前睇過d款著到影得腳好大,唔知而家d款點

我果對就係!! 我老公話我著到成舊豬肉咁.... 又厚又肥 但真係舒服冇計, 尤其係要行好多路時....

珍珠宮

tung0409 發表於 22-6-13 17:12
我對腳有事之前要去醫院配穚型鞋墊, 醫院的治療師仲介s俾我, 自始我連鞋墊都唔洗用
冇哂腳痛的問題
真心好 ...

咁有冇話要邊個系列, 定係佢全部鞋都 OK?
唔該

瑪瑙宮

之前有人問有咩鞋好著, 我都話 Skecher.

我唔係用家, 不過我見我樓下間翠河 D 員工好多都係著 Skecher.

象牙宮

回覆樓主:

1個個系列,我著ho就好舒服,有記憶棉鞋墊

瑪瑙宮

回覆 kmbb519 的帖子

請問你尼對幾錢?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

佢d鞋真係舒服架,唯一缺點係d款......

goldpiglet    發表於 22-6-13 19:04
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

呢個牌子不嬲都係好多師奶同阿婆鍾情,次次行過鞋鋪都係呢類人試鞋,都見過成班阿婆著住行山,如果唔介意個款咁笨重,其實係舒服過好多熱門牌子

珍珠宮

Nancy20090615 發表於 22-6-13 17:15
回覆 kmbb519 的帖子

請問你尼對幾錢?

$250... 觀塘開倉買 要睇相嗎? 今晚返屋企影你睇

瑪瑙宮

kmbb519 發表於 22-6-13 17:17
$250... 觀塘開倉買 要睇相嗎? 今晚返屋企影你睇

好平喎.

好呀, 等你相.

珍珠宮

無話可說 發表於 22-6-13 17:14
1個個系列,我著ho就好舒服,有記憶棉鞋墊

請問 HO 即係邊個系列? thanks
等我又去試下

首頁
12345...10

尾頁

跳至