潮流時尚

跳至

首頁
12345...14

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

你既遊記高質又吸睛好鍾意睇

珍珠宮

2024勳章 畀面勳章

trin527 發表於 22-6-13 20:20
頭幾日住International Park Lane, 去Harrods Selfridges 搭巴士好方便

好正呀

公爵府

trin527 發表於 22-6-14 06:16
而家倫敦食嘢好貴,上面行睇小紅書近London Bridge
下面最尾兩張酒店介紹,話平又正,但我唔覺

又一日,不過仲講番上星期,今行其實我同囡囡仲有男朋友仔,佢兩個陪我shopping, 經過Selfridges Miu Miu有個香港女SA同聲同氣,但價錢同香港只差DD,我有問多唔多人買,佢話好多英國人都買,成一萬件one piece 恤衫!所以唔怪得H and Chanel永遠要排,如果多埋內地同東南亞遊客更加迫
第一張Selfridges H, 之後去搵番自己SA, 佢忙到不得了,但好有心知囡囡要GP, 叫自己熟客讓比我地先,另外傾偈原來都有人將買過嘅貨全部退…..咁我明,同佢解釋個個只為個袋,我囡都話唔係化…..

wcpcelia    發表於 22-6-20 13:00
hello_Yandiga    發表於 22-6-16 12:09

別墅

trin527 發表於 22-6-14 17:57
又一日,不過仲講番上星期,今行其實我同囡囡仲有男朋友仔,佢兩個陪我shopping, 經過Selfridges Miu Miu ...

好耐無睇你遊記了,以前次都都追

記得有時間放多些相片啊

Enjoy

公爵府

lovemilktea 發表於 22-6-14 20:12
好耐無睇你遊記了,以前次都都追

記得有時間放多些相片啊

佢限我放相好多謝咁多姊妹仲記得我

子爵府

gzilla 發表於 22-6-13 20:28
倫敦而家買嘢唔正,冇咗tax refund,百貨公司做export 都唔係個個brand有得做
...

No tax refund…….

複式洋房

又一日,不過仲講番上星期,今行其實我同囡囡仲有男朋友仔,佢兩個陪我shopping, 經過Selfridges Miu Miu ...

靚色!!積雨雲嗎?

公爵府

nnnnnod 發表於 22-6-14 20:35
靚色!!積雨雲嗎?

係r Gris Meyer

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

謝謝你的分享,祝你旅途愉快,開心食食食買買買
work hard PLAY hard

大宅

有相好似自己去左

伯爵府

cheerbearbear 發表於 22-6-14 20:26
No tax refund…….

以後唔單止唔使去英國買,plan行程嘅時候第一站去咗英國先唔好返轉頭,如果喺歐洲買完嘢再入英國境luxury goods有機會俾人打稅

伯爵府

trin527 發表於 22-6-13 20:10
原來都有姊妹記得我thanks

我都記得你同女女既遊記
玩得開心啲呀

公爵府

trin527 發表於 22-6-14 20:40
係r Gris Meyer

食嘢篇,頭幾張話london多人去嘅restaurant好粉紅,後幾張Shakespeare 故居

大宅

trin527 發表於 22-6-13 19:31
等咗3年,一年改一年,終於可以飛
其實一個月前CX機位不停改,First變Business, 已經傷心,因三年前已經兌 ...

男爵府

第一次睇你遊記,好精彩,可以跟住你d post幻想自己都去緊旅行

乜H有得無啦啦直接退錢 我以為有問題既貨先可以退,或者只可以換貨

公爵府

xbuilder 發表於 22-6-15 01:43
第一次睇你遊記,好精彩,可以跟住你d post幻想自己都去緊旅行

乜H有得無啦啦直接退錢 ...

我睇小紅書歐洲係可以咁架,但估唔到咁popular, SA都好無奈, 大家只為個袋

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

你個GP好靚呀隻色

大宅

trin527 發表於 22-6-14 20:16
佢限我放相好多謝咁多姊妹仲記得我

睇到你就會好自然又好掛住日本
祝旅途愉快

男爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

trin527 發表於 22-6-15 02:30
我睇小紅書歐洲係可以咁架,但估唔到咁popular, SA都好無奈, 大家只為個袋
...

我的遊記好精彩

公爵府

trin527 發表於 22-6-15 02:30
...

跟住幾日去咗Birmingham附近屋企人到,M&S Cafe, 佢地有好多花係到賣,好大扎white rose only 25£, purple one 15£, packing 好靚又平!嗰盤lobster屋企人整,超級大隻40-60鎊一隻,咁更一定去China Town 飲茶,quality 一流,點心,之後去game centre bowling, 我同囡囡話點解咁黑

首頁
12345...14

尾頁

跳至