自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章

你哋又未婚, 佢話no, 你又唔信, 之後會好多懷疑, 你都有你去識男仔既自由, 識過比佢好既飛鬼左佢囉. 4張既男仔都無好好照顧你感受. 之後都係甘嫁啦. 話佢都無用.

子爵府

babycam 發表於 22-6-14 10:42
如果男方無嘢大大方方講出嚟,其實就無乜嘢,偏偏就有所隱瞞,問心一定有啲吾對路,未去到最worse但有啲嘢 ...

我就係有呢種感覺,大大方方講出嚟,反而唔會嬲。

子爵府

lovelybaby2015 發表於 22-6-14 10:36
正常社交要隐瞒?
学剪髮咋喎,放学要做project做功課有需要同初相識的女仔约食飯??如果觉得無 ...

如果要做功課我當然絕對理解一齊食埋飯,但係如果同初相識女仔約食飯仲要呃我,咁我就覺得好唔開心。

子爵府

missyoumum 發表於 22-6-14 11:05
唔小氣,係唔想比機會男人做壞事。
班中最後生2女仔,2男人已經心懷不軌了
...

係,好明顯有揀過

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

72leelily 發表於 22-6-14 10:49
你地一齊幾耐?
成日講大話好難安心

珍珠宮

男女食飯冇問題, 不過佢收收埋埋, 鬼鼠左D, 又固意吾同你講

子爵府

本來以前我係信任佢,後來我發現佢撩其他女仔,我先對佢越嚟越冇信心,但佢話吹吓水正常社交,我都冇咩好講。

但係今次叫佢返學,佢約女同學食飯仲要呃我,我先覺得好嬲!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

chloey888 發表於 22-6-14 11:47
本來以前我係信任佢,後來我發現佢撩其他女仔,我先對佢越嚟越冇信心,但佢話吹吓水正常社交,我都冇咩好講 ...

明顯價值觀唔同

珍珠宮

本來以前我係信任佢,後來我發現佢撩其他女仔,我先對佢越嚟越冇信心,但佢話吹吓水正常社交,我都冇咩好講 ...

呻完舒服D
你下一步打算點?

水晶宮

有身痕跡象

子爵府

對男友多些信任

水晶宮

吹水真係冇咩所謂,我覺得佢有意圖先係問題。
如果佢一早同你講4人食飯,你應該冇大問題,而家係比人篤爆左,厄唔到先焗認,咁就係問題

子爵府

經過一次又一次,我先發現佢係一個好鍾意撩女仔嘅人,根本係佢嘅性格,佢係唔會改變。每次話佢都話返你轉頭,話你諗多咗無理取鬧,可能大家價值觀唔同,都唔知點相處落去。

子爵府

豬仔嘜 發表於 22-6-14 11:52
吹水真係冇咩所謂,我覺得佢有意圖先係問題。
如果佢一早同你講4人食飯,你應該冇大問題,而家係比人篤爆 ...

係!

子爵府

chloey888 發表於 22-6-14 10:19
補充少少:佢之前已經俾我發現係whatapps撩女仔,佢仲話大家同事吹吓水,對佢哋無興趣。今次竟然約出嚟食飯 ...

自拍似發姣小心

子爵府

wlea 發表於 22-6-14 11:57
自拍似發姣小心

佢鍾意自拍send俾女仔,當然佢對自己個樣有信心。

禁止訪問

侯爵府

chloey888 發表於 22-6-14 10:19
補充少少:佢之前已經俾我發現係whatapps撩女仔,佢仲話大家同事吹吓水,對佢哋無興趣。今次竟然約出嚟食飯 ...

如果佢工作需要應酬,你的確太專制

反之亦然,41歲都唔明白咩叫避忌,點可以比安全感另一伴,你都要好好諗下個男人係唔係你真正想搵嘅人,女人青春好寶貴,適時止蝕都好重要

珍珠宮

回覆 chloey888 的帖子

如果證實另外兩個係女仔, 會覺得佢唔老實. 不過樓主又應該冷靜D問下自己, 根據以往記錄, 佢講真話話同女性朋友去食飯甚麼的你會唔會好大反應? 如果係, 咁佢可能費事撩起你把火, 是吧??
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

侯爵府

chloey888 發表於 22-6-14 11:58
佢鍾意自拍send俾女仔,當然佢對自己個樣有信心。

對自己個樣有信心正常做法係send比另一半

首頁
23456...10

尾頁

跳至