夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

我睇完,覺得自己個件係爭180cm,原來都值幾高分

男爵府

有三分之一都願

子爵府

Heman2001 發表於 22-6-15 14:38
條件好既男同女,通常內外兼備,但太多人以為用6舊腹肌、事業線就識到有錢人,識當然容易識,但條件好既人 ...

真係要講命, 以前班內一些靚女同學, 有得挑, 唔見得很好, 反而一些中中等等的, 嫁得很不錯.

男爵府

PTMCYS 發表於 22-6-16 08:00
真係要講命, 以前班內一些靚女同學, 有得挑, 唔見得很好, 反而一些中中等等的, 嫁得很不錯.
...

一向靚女就揾有能力, 但佢未必match 到有能力, 一般玩玩下, 揾人埋單, 中等會揾潛力股, 好多男讀書同做野2個樣

大宅

回覆 Heman2001 的帖子

現實之中邊有完美,只有天時地利人和,咁岩TIMING,咁就一世........

複式洋房

睇韓劇太把...

男爵府

PTMCYS 發表於 22-6-16 08:00
...

其實唔難理解,有條件既男人,唔會只求外表,內在講嘢無point 一出大場面就俾人知得個樣,俾朋友笑到面黃,朋友只會叫男人玩夠就算唔好做人世⋯再講,個女仔“咁有上進心”,之前啲情史隨時亂七八糟,男人會有顧慮⋯ 反而正正經經既普通女仔先得男人歡心,簡單、清白,因為難得,男人肯花心思對女仔好

男爵府

tai_ming825 發表於 22-6-16 10:34

現實之中邊有完美,只有天時地利人和,咁岩TIMING,咁就一世........ ...

岩呀,人無完美的,過份追求到頭來乜都冇

大宅

一諗呢啲就好感慨,細細個以為點樣搵到真愛,人越大,經歷幾次失戀後,再遇到老公,就知道咩叫Timing,只有嗰個先係Mister right,唔代表你同佢最夾,或者你最愛佢,只係時間剛好

男爵府

Heman2001 發表於 22-6-15 11:23
(網圖)

無惡x點解丫

子爵府

kaman06 發表於 22-6-16 10:33
一向靚女就揾有能力, 但佢未必match 到有能力, 一般玩玩下, 揾人埋單, 中等會揾潛力股, 好多男讀書 ...

年紀越輕就周旋係男女關係之間未必是一件好事.

子爵府

Heman2001 發表於 22-6-16 11:24
其實唔難理解,有條件既男人,唔會只求外表,內在講嘢無point 一出大場面就俾人知得個樣,俾朋友笑到面黃 ...

都係緣份吧, 有D 男仔喜歡被虐的.

其實依家世界改變了些, 暖男都有出路, 因為依家D女仔都好叻, 而且原生家庭不錯, 甚至獨女, 好多都內心比較寂寞, 孔雀開屏的男人對他們來說未必有安全感, 家長也比以前開通, 只要人品好對他們的女兒好, 無不良嗜好都唔會太過阻難.

首頁

尾頁

跳至