自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

而家仲興唔興搽指甲油呢?定係大多數做gel甲?

男爵府

回覆 etam724 的帖子

[reply]回覆 etam724 的帖子[/reply]

用開Dashing Diva呢隻指甲貼勁好用,之前喺香港買開$99/$129買一送一,但最近加咗價買二送一,無意中見到樂天有50%off coupon,即掃一堆返黎。
啲色超靚,連睇相一般果啲黎到都勁勁勁靚,為返一盒$30蚊。

【官方】易於應用的美甲。 12個尺寸。 30件包括
https://item.rakuten.co.jp/dashingdivajapan/8809579168805/?scid=wi_ich_androidapp_item_share&fbclid=IwAR1N3i5VJ1WM-ag9EqwXjcBNWTGwWfJUBYA-iY1LPluRYwUqvdDP0d-rHak
注: 之前大減價有50% off
每月有幾日都有。。好似5號,10號,15號,20號咁樣

自已要搵日本集運返港

伯爵府

牛年勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

我有搽,自己搞掂,夠快,keep1兩日就抹咗佢,出去gel甲要花時間,又要去拆,吓吓幾個鐘,整頭髮都話可以玩吓電話,瞓吓覺,gel甲冇咗對手,唔知做乜好,同埋D工具個個用驚唔乾淨,野埋D皮膚病番嚟就慘,特別係腳,千祈唔好制

伯爵府

Ivan1023 發表於 22-6-17 09:51
回覆 etam724 的帖子

嘩,好多喎!貼完要點拆呢?

男爵府

etam724 發表於 22-6-17 10:01
嘩,好多喎!貼完要點拆呢?

你上返日本樂天網,佢有教你點整,點拆,驚你唔識教埋你用。

伯爵府

minniemouse131 發表於 22-6-17 09:54
我有搽,自己搞掂,夠快,keep1兩日就抹咗佢,出去gel甲要花時間,又要去拆,吓吓幾個鐘,整頭髮都話可以玩 ...

我就係怕整完要特登去拆甲. 請問你有冇咩牌子嘅甲油好介紹呀?

伯爵府

牛年勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

etam724 發表於 22-6-17 10:03
我就係怕整完要特登去拆甲. 請問你有冇咩牌子嘅甲油好介紹呀?
冇特別,去莎莎買,主要睇顏色,唔好買太平嗰D,好多陣天拿水味

伯爵府

冇整手指甲好多年,不過有時貪過癮會茶腳甲,望落靚D,尤其夏天

首頁

尾頁

跳至