影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

bigbighei 發表於 22-7-5 23:50
唔知係咪古裝唔啱佢 覺得佢個樣怪怪地
塊面好大
[img=500,400][/img]

珍珠宮

https://www.koreastardaily.com/tc/news/142159?fbclid=IwAR0-SwnmGw2ztVU6SmJYfAuUZuWCfexHTf6Q6ujgGUsgrDN2fNJxqrHeLOc&fs=e&s=cl

唔講都唔記得左
好好笑

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mcyw888 發表於 22-7-5 19:05
我棄左秀才

係咪唔值得睇?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

bigbighei 發表於 22-7-6 09:16
但世子既表現好得意唔討厭反而個陳小姐就好討厭

陳氏兩母女, 對眼既眼妝
好新潮下

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 22-7-6 12:04
係咪唔值得睇?

係我覺得唔係咁啱我口味

公爵府

stagea 發表於 22-7-6 12:05
好新潮下

好特別,好難劃到對秤

琥珀宮

mcyw888 發表於 22-7-6 12:21
係我覺得唔係咁啱我口味

仲未有動力開

琥珀宮

tpyjasmine 發表於 22-7-6 12:29
好特別,好難劃到對秤

係,阿媽條線先勁

珍珠宮

stagea 發表於 22-7-6 12:05
好新潮下

我見到就會飛
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

琥珀宮

bigbighei 發表於 22-7-6 13:12
我見到就會飛

飛走佢都啱, 陳女好煩
其他就睇少一眼就講漏左啲野

伯爵府

andyan324 發表於 22-7-6 11:23
https://www.koreastardaily.com/tc/news/142159?fbclid=IwAR0-SwnmGw2ztVU6SmJYfAuUZuWCfexHTf6Q6ujgGUsgr ...

個套劇中劇好正

珍珠宮

woonick 發表於 22-7-7 13:56
個套劇中劇好正

真係好正
個陣佢完全唔似甘細囉!

伯爵府

andyan324 發表於 22-7-7 14:07
真係好正
個陣佢完全唔似甘細囉!

個時好白添 但係好鬼好笑

大宅

AH99330 發表於 22-7-4 15:44
我估無德原本身份係陳家大小姐,因為佢見到陰陽玉就有反應,入陳家時又有異樣,雀仔好似認得佢咁,加上之前 ...

好叻呀!我都估佢同陳家大小姐有關聯,但無你諗到咁多細節。

別墅

hopeusee 發表於 22-7-7 20:21
好叻呀!我都估佢同陳家大小姐有關聯,但無你諗到咁多細節。

追劇就係要估估下先好睇但一見佢有咁多集仲玩埋第二季都好驚爛尾有排追

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

AH99330 發表於 22-7-4 15:44
我估無德原本身份係陳家大小姐,因為佢見到陰陽玉就有反應,入陳家時又有異樣,雀仔好似認得佢咁,加上之前 ...

好叻呀,應該係家姐啦,開到度妖門

伯爵府

mcyw888 發表於 22-7-9 22:14
好叻呀,應該係家姐啦,開到度妖門

世子好醒

伯爵府

andyan324 發表於 22-7-7 14:07
真係好正
個陣佢完全唔似甘細囉!

少爺俾人換左魂

翡翠宮

woonick 發表於 22-7-10 01:27
少爺俾人換左魂

唔係真呀,換唔換得返架

伯爵府

mcyw888 發表於 22-7-10 10:52
唔係真呀,換唔換得返架

應該換得番掛 唔係變左核突佬做男主

首頁

尾頁

跳至