自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

開心吸收勳章

如果有用開既九巴月票既揀八達通拎消費券會抵d

7月1 - 31日去「App1933」 =>「club1933」登記做會員、參加個優惠活動,之後會收到email確認
之後連續四個月無間斷咁買(中間唔可以斷開、停一日),

第四張月票生效之後第10 - 31日就可以拎到$780入落八達通,同平時拎交通津貼一樣,去八達通機/八達通app拍卡就拎到,即係等於買3送1

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

大宅

咁計姐係free一個月, 抵喎

wcpcelia    發表於 22-6-25 17:12

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主:

請問使唔使要新的八達通和193 club?

大宅

開心吸收勳章

147741 發表於 22-6-24 23:09
請問使唔使要新的八達通和193 club?
唔使新,但要登記左先,會收到EMAIL確認

男爵府

回覆樓主:

呢個係其中一個原因我轉會去8仔

男爵府

CLAMAN 發表於 22-6-25 13:03
唔使新,但要登記左先,會收到EMAIL確認

請問邊度登記?app內好似冇?

大宅

回覆樓主:

好抵,提下朋友先

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

CLAMAN 發表於 22-6-22 14:55
如果有用開既九巴月票既揀八達通拎消費券會抵d

7月1 - 31日去「App1933」 =>「club1933」登記做會員、參加 ...

4月個時會員已經有,個時都有同老公登記 到7月再去望下先

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

4月登記個d已收到回贈
attach0/tmp/phpvd3SuT

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

yuensiu 發表於 22-8-4 10:15
4月登記個d已收到回贈

我都係, 好抵

複式洋房

回覆樓主:

有無人知用學生買係咪買2送一,會唔會因為學生無補貼呢

複式洋房

Jayden軒軒 發表於 22-9-28 13:44
有無人知用學生買係咪買2送一,會唔會因為學生無補貼呢

成人有補貼變左買3送1大概460一個月。如果學生無補貼買2送1又係780x2除3咪520貴過成人?

別墅

虎到金來勳章

Jayden軒軒 發表於 22-9-28 13:59
成人有補貼變左買3送1大概460一個月。如果學生無補貼買2送1又係780x2除3咪520貴過成人?
...

學生八達通都有政府補貼,同成人八達通一樣

複式洋房

Maggie_chau 發表於 22-9-28 14:40
學生八達通都有政府補貼,同成人八達通一樣

咁就好啦

首頁

尾頁

跳至