自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2021勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
林生受咗咩刺激 點解越嚟越癲

水晶宮

2021勳章

chuiyeebird 發表於 22-6-23 19:24

陳小姐又陪佢癲、唔回應算啦

翡翠宮

2021勳章

luckybaby2011 發表於 22-6-23 19:25
陳小姐又陪佢癲、唔回應算啦

唔回應又難啲 ….至少起碼俾佢知道即管放馬過嚟 驚都未驚過

大宅

宜家大眾咪食花生囉。
如果真係要嘔一千萬出嚟,而陳家又拎嚟做善事,happy ending
若結局不似預期,大眾咪買多包花生囉。

林作唔係同七x傅講佢有一億咩?使唔使同阿媽籌旗啊?講到尾佢都係想呃like, 最後咪sell 保險個d。

翡翠宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章

回覆樓主:

林老太陪兒子癲埋一份!?

陳家家事, 關佢地屁事.
林老太發了財, 但有冇立品??

公爵府

2021勳章 認識瑞士牛牛第三回

回覆樓主:

開左支票先,一陣真,怕佢走數

翡翠宮

2021勳章

Jasmine-4711 發表於 22-6-23 19:35
林老太陪兒子癲埋一份!?

陳家家事, 關佢地屁事.

林老太本來都係癲㗎喇!

Giyueng    發表於 5 天前

男爵府

根本發得達既人,全部都係狂人,無論陳家定林家。普通人根本唔會越戰越勇

琥珀宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原來唔係冇家教,係一家都冇品!

水晶宮

2021勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

就算將d錢係做善事,陳家亦無理由真係去驗掛....

男爵府

可能係博佢哋唔敢驗

海之風    發表於 5 天前

水晶宮

2021勳章

ching070707 發表於 22-6-23 19:40
開左支票先,一陣真,怕佢走數

開本票穩陣d有d人得把口, 可能驗完有report之後講一輪就縮沙, 厚面皮到1個點, 佢語不驚人誓不休, 但點找數就會取考了事, 仲記得佢話過裸跑.... 佢話係就當係, 天知

珍珠宮

2021勳章 開心吸收勳章

chuiyeebird 發表於 22-6-23 19:24

2母子都有病

侯爵府

2021勳章

junzi_HK 發表於 22-6-23 19:31
宜家大眾咪食花生囉。
如果真係要嘔一千萬出嚟,而陳家又拎嚟做善事,happy ending
若結局不似預期,大眾咪 ...

我都估陳家會攞啲錢去做善事,驗到真嘅又可以塞住啲人把口以後唔會再有人指指點點

寶石宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

咁癲

珍珠宮

2021勳章

chuiyeebird 發表於 22-6-23 19:41
林老太本來都係癲㗎喇!

呢句真

伯爵府

2021勳章

查實邊家有錢啲

伯爵府

2021勳章

本身見到人講大話真係想篤爆佢,不過呢單關乎身世問題,背後又可能有好多苦衷,真係唔應該攞呢啲嘢來玩

翡翠宮

2021勳章

jojo1234 發表於 22-6-23 20:21
查實邊家有錢啲

我淨係知林家應該唔係真係咁有錢

子爵府

2021勳章

jojo1234 發表於 22-6-23 20:21
查實邊家有錢啲
陳家掛?