自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

回覆樓主:

真係好肉酸……

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

佢真係蠢架,完全唔適合娛樂圈,睇佢直播真係鈍,重好落力唱歌,但又真係好難聽,連基本的濾鏡及聲卡都好似冇用,連d網友都叫佢唔好唱

珍珠宮

iki 發表於 22-6-25 01:52
佢真係蠢架,完全唔適合娛樂圈,睇佢直播真係鈍,重好落力唱歌,但又真係好難聽,連基本的濾鏡及聲卡都好似 ...
佢走la!已經唔係後生仲有咩賣點

珍珠宮

milktealai 發表於 22-6-24 23:51
真係好肉酸……
我都覺得佢做得好cheap

珍珠宮

baby_jkk 發表於 22-6-24 18:20
佢真係太等錢洗?
唔通真係冇咩job

佢係大台已經好耐無劇出la!而家好似轉左去做綜藝節目

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我記得連登有人講過有邊個藝人係明明有一手好牌都打到亂七八糟,好多人都投楊思琦,真係好同意。明明樣靚身材好,tvb 都俾佢做過女一女二,如果循規蹈矩正正經經搵一個好老公唔難,偏偏搞到自己人生一塌胡塗,仲要生2個都唔同老豆,講係人都知的大話扮有老公,仲要成日咁搵錢,真係只要你不尷尬,尷尬的就是別人

珍珠宮

回覆樓主:

點都好。。都係靠自己養仔女。。

公爵府

rayrayus 發表於 22-6-25 03:57
我記得連登有人講過有邊個藝人係明明有一手好牌都打到亂七八糟,好多人都投楊思琦,真係好同意。明明樣靚身 ...

男爵府

之前睇八卦雜誌佢有幾層樓嫁,佢一選完冇耐就買到樓,不過唔知供完未

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

無野想同佢傾

大宅

T96 發表於 22-6-24 10:47
楊思琦轉戰內地,近來活躍內地社交平台,拍片帶大家掃街食好西,一時又cosplay學生妹,雖然有彈有讚,不過 ...

佢第二任老公係邊?
得楊一個養起頭家?

侯爵府

ManyanChun_FB 發表於 22-6-24 11:01
佢個老公呢

其實人地有老公但搏命搵錢有咩問題
香港好多職業女性都係咁啦

子爵府

https://www.nmplus.hk/%e7%86%b1%e8%a9%b1/%e6%a5%8a%e6%80%9d%e7%90%a6-%e6%92%b2%e6%b0%b4%e9%a4%8a%e5%ae%b6-%e5%82%be%e5%81%88%e5%a5%97%e9%a4%90-ee-nl-857868/

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3285301/%E6%A5%8A%E6%80%9D%E7%90%A6%E6%94%B6$1484%E4%B8%80%E5%B0%8D%E4%B8%80%E9%80%A3%E7%B7%9A5%E5%88%86%E9%90%98%20%E8%A2%AB%E5%98%B2%E3%80%8C%E7%99%BC%E9%8C%A2%E5%AF%92%E3%80%8D%EF%BC%9A%E6%9B%B4%E5%8A%A0%E8%A6%BA%E5%BE%97%E4%BD%A2%E5%86%87%E8%80%81%E5%85%AC

男爵府

櫻花bb 發表於 22-6-24 21:58
我都係咁話!雖然我唔鍾意佢,但明買明賣,又唔係偷呃拐騙,d人又唔洗講得咁難聽!
...

馬死落地行,娛樂圈可能都不易生存

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

T96 發表於 22-6-24 10:47
楊思琦轉戰內地,近來活躍內地社交平台,拍片帶大家掃街食好西,一時又cosplay學生妹,雖然有彈有讚,不過 ...
有的什麼內容,會幾貴下

男爵府

佢真係蠢架,完全唔適合娛樂圈,睇佢直播真係鈍,重好落力唱歌,但又真係好難聽,連基本的濾鏡及聲卡都好似 ...

同意你,我無睇過佢直播,但憑佢D新聞都覺得佢好蠢。

水晶宮

唔鍾意楊,佢實在太大話,講大話講到當其他人智障咁,一d誠意都無

子爵府

你地太保守了吧?? 外國呢幾年都有一線足球明星, 收費幫人錄祝福語、對談, 大概係幾千蚊港紙左右, 商用就貴啲, 趁有名氣在網絡時代搵錢。琦妹只要不涉及色情成分, 都無乜所謂啫

大宅

2024年龍年勳章

櫻花bb 發表於 22-6-24 21:58
我都係咁話!雖然我唔鍾意佢,但明買明賣,又唔係偷呃拐騙,d人又唔洗講得咁難聽!
...

搵食艱難

子爵府

身邊啲家人又會唔提醒佢莫名其妙

首頁

尾頁

跳至