自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Crystal09272005 發表於 22-6-24 21:19
我有次跌左銀包。。諗住行返半個鐘返屋企。遇到個的士司機車我返屋企唔收錢,幾好彩。。
...

真係好好彩,果位的士司機真係超好人。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

miumiutong 發表於 22-6-24 17:28
佢真係好好人,我搭咗96的士,沿途都傾下計,到我落車個時佢竟然話收我齊頭90,我話100唔駛找啦,佢係都要 ...

真係少可

大宅

miumiutong 發表於 22-6-24 17:28
佢真係好好人,我搭咗96的士,沿途都傾下計,到我落車個時佢竟然話收我齊頭90,我話100唔駛找啦,佢係都要 ...

有啲老師傅過下日晨 唔會睇到個錢字咁重 我有做替更的士 有時遇著啲好傾講 收平啲冇問題

大宅

鴨鴨比 發表於 22-6-24 19:28
你係咪太靚女?
有個靚女傾下計醒神啲

哈哈哈,梗係唔係啦,我係一名肥師奶,應該係幾好傾,所以收平我

侯爵府

男爵府

個司機好好人喎

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好司機

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我同老公搭車時都試過,同司機好好傾,嗰次收少$20

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Silver1127 發表於 22-6-24 19:18
我女有晚搭的士掉咗八達通
咁啱佢喺背面寫咗個電話號碼
(連佢自己都忘記)

我老公直頭喺的士跌過電話,司機仲要喺原位等佢,等好耐都唔見人先走,後來老公打返自己個電話,個司機即刻約(因為司機去緊第二度)佢俾返個電話佢,香港有好多好心司機架!

男爵府

首頁

尾頁

跳至