自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3285333/%E5%8F%A6%E9%A1%9E%E4%BC%B4%E4%BE%B6%20%EF%B8%B337%E6%AD%B2%E5%A5%B3%E5%AB%81%E5%85%AC%E4%BB%94%E9%82%80250%E8%A6%AA%E5%8F%8B%E8%A6%8B%E8%AD%89%E5%A9%9A%E7%A6%AE%20%E6%95%B8%E6%9C%88%E5%BE%8C%E6%87%B7%E5%AD%95%E3%80%8C%E8%AA%95%E5%AD%90%E3%80%8D%E7%B5%84%E4%B8%89%E5%8F%A3%E4%B9%8B%E5%AE%B6
寂寞難耐,巴西一名單身多年的女子,戀上母親縫製的人形公仔,更與其舉行盛大婚禮,邀請250名親友見證,她更聲稱為丈夫誕下「兒子」,組成一個幸福三口之家。對於外間直指其丈夫和兒子均只是公仔,幸福家庭全為虛構幻想,她感到生氣和沮喪。

想嚇死人咩,仲生埋仔

琥珀宮

華妹妹 發表於 22-6-25 15:41
https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3285333/%E5%8F%A6%E9%A1%9E%E4%BC%B4%E4%BE%B6%20%EF%B8%B337 ...

精神病?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

就算公仔,都簡只好樣D啦。只公仔紙紮既咁。真係打身冷震

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

「他沒有使用安全套,令我懷孕」。。。。。er

珍珠宮

可以搵過另一隻比較好嘅公仔嗎?

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

港男呢單相比靚啲

https://www.nmplus.hk/%E7%86%B1%E8%A9%B1/%E6%B8%AF%E7%94%B7-%E6%98%8E%E6%97%A5%E9%A6%99-%E7%B5%90%E5%A9%9A-ctb09-764980/

珍珠宮

uhtcl2006 發表於 22-6-25 15:54
「他沒有使用安全套,令我懷孕」。。。。。er
...

個bb餅印咁!絕對係個公仔個仔囉!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

公爵府

2024年龍年勳章

笑咗

寶石宮

LekGirl 發表於 22-6-25 15:55

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

出色的主播

珍珠宮

LekGirl 發表於 22-6-25 15:55

別墅

回覆樓主:

睇到一額汗 鬼上身?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

capricornbb 發表於 22-6-25 15:54
港男呢單相比靚啲

https://www.nmplus.hk/%E7%86%B1%E8%A9%B1/%E6%B8%AF%E7%94%B7-%E6%98%8E% ...
呢個夠經典

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

水晶宮

有埋醫生護士幫手生仔

珍珠宮

大宅

回覆樓主:

生仔果partd職員搵臨記扮既炸?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

好痴線

首頁

尾頁

跳至