自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

廸麗熱巴走紅中國再進軍日本

https://hk.yahoo.com/home/%E4%B8%AD%E5%A8%9B%E6%98%9F%E5%8B%95-%E4%B8%AD%E5%9C%8B%E7%AC%AC-%E7%BE%8E%E4%BA%BA-%E6%92%AD-%E5%8A%87-214500793.html

珍珠宮

強迫迪巴勞動

男爵府

尾角既手段,你懂的
豈能盡如人意,但求無愧於心......

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

露比EE 發表於 22-6-26 13:32

https://hk.yahoo.com/home/%E4%B8%AD%E5%A8%9B%E6%98%9F%E5%8B%95-%E4%B8%AD ...

係啲傻西瓜先信法輪功講既野

沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

daijuju 發表於 22-6-26 13:36
強迫迪巴勞動

我成日都話熱巴好慘, 被逼咁靚, 被逼拍戲做女主角, 被逼拍咁多廣告, 被逼搵咁多錢, 被逼住咁靚嘅屋

另外介紹一個被逼做消防員嘅新疆人俾大家:

佢叫艾迪哈木, 真係好陰功, 被強逼做到消防站站長, 仲上埋節目, 慘無人道

仲要做埋直播, 強逼勞動又一力證

仲要逼啲後生仔做消防員, 梗係想滅絕佢地啦:

呢啲仲唔係證據係咩??

珍珠宮

回覆樓主:

題外話,個人覺得長歌行有啲沉重,做型又唔算驚豔,如果播你是我的榮耀,或者枕上書應該可以喺日本圈更多粉

公爵府

其實件事係咁既,好多年前係廣州做也,見好多新疆小朋友專門偷錢。。成人又有班人買糕。搞到全國都好大意見。。國家原本好優待佢地,偷野唔使坐,最多返回新疆,全國又得佢地可以帶刀。。。後來一嚴管,佢地咁係有意見咯,成日搞事。。

男爵府

daijuju 發表於 22-6-26 13:36
強迫迪巴勞動

水晶宮

回覆樓主:

仲有強迫開心

【新疆学生跳舞视频火爆全网,各个颜值爆表惊艳众网友】https://mbd.baidu.com/newspage/data/videoshare?nid=sv_6596290032210261537&uk=310lM_I42Roz5LvaKYS2JA&rawFrom=feed_video_landing

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

加菲貓3 發表於 22-6-26 14:14
其實件事係咁既,好多年前係廣州做也,見好多新疆小朋友專門偷錢。。成人又有班人買糕。搞到全國都好大意見 ...

偷野無罪 ,可以帶刀 ,咁好利用嘅一群人,唔管一定出事。

珍珠宮

https://hk.yahoo.com/home/%E4%B8%AD%E5%A8%9B%E6%98%9F%E5%8B%95-%E4%B8%AD ...

新疆呢個謠言,真係要智商低到一個點,先會深信不疑,我覺最重要係要有正常智力,如果本身智力欠缺點解釋都冇用。

公爵府

kittylam 發表於 22-6-26 14:21
偷野無罪 ,可以帶刀 ,咁好利用嘅一群人,唔管一定出事。
...
帶刀係佢地可蘭經允許和習慣。所以全國得佢地可以左手帶刀右手帶經。。買糕事件搞到全國都好大意見。一打擊,當然有反抗,一反抗,當然有人被拉。。。對當事人就當然話錯,對全國人哩講,就拍曬手。。其實同香港黑暴道理一樣。。外國都話打壓佢地。。可惜美國議會,入下去都開槍打死一兩件,仲定性埋判國。。又無人有意見。世界就係咁怪

象牙宮

佟麗婭 新疆

https://www.youtube.com/watch?v=u5zkTqkDuvA

佟丽娅红衣舞蹈《篝火》 舞姿动人美颜暴击
https://www.youtube.com/watch?v=AaQ7ex8LqQ0
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

laukkk 發表於 22-6-26 14:13
題外話,個人覺得長歌行有啲沉重,做型又唔算驚豔,如果播你是我的榮耀,或者枕上書應該可以喺日本圈更多粉 ...

如果有睇開日本古装劇都知啲劇情都好慢好悶好長,所以長歌行可能啱日本人口味。

珍珠宮

Lilyforest 發表於 22-6-26 14:30
如果有睇開日本古装劇都知啲劇情都好慢好悶好長,所以長歌行可能啱日本人口味。
...

咁我又真係唔知佢哋口味,冇睇日劇好多年

珍珠宮

加菲貓3 發表於 22-6-26 14:26
帶刀係佢地可蘭經允許和習慣。所以全國得佢地可以左手帶刀右手帶經。。買糕事件搞到全國都好大意見。一打擊 ...

外國馳名雙標,用聖人標準要求別人,用賤人標準要求自己

伯爵府

回覆:新疆被種族滅絕?一個迪麗熱巴已經不攻自破!

佟是錫伯族人。

公爵府

牛年勳章

加菲貓3 發表於 22-6-26 14:14
其實件事係咁既,好多年前係廣州做也,見好多新疆小朋友專門偷錢。。成人又有班人買糕。搞到全國都好大意見 ...

二十年前我去廣州出差都試過俾班新疆仔偷左銀包,唔見左一個月糧
報警公安話捉到偷嘢的人係冇用,應該捉佢身邊的小朋友,因為賊仔偷左嘢會立即俾身邊的小朋友拎住,就算捉到偷嘢的人,搜唔到證物係佢身,公安都奈何不了他們。

公爵府

牛年勳章

laukkk 發表於 22-6-26 14:13
題外話,個人覺得長歌行有啲沉重,做型又唔算驚豔,如果播你是我的榮耀,或者枕上書應該可以喺日本圈更多粉 ...

我對熱巴都麻麻地…
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

公爵府

rebeccalin 發表於 22-6-26 14:39
二十年前我去廣州出差都試過俾班新疆仔偷左銀包,唔見左一個月糧
報警公安話捉到偷嘢的人係冇用, ...
特別上下九路。天河區。好鬼狼。大把人走哩走去都照偷你錢

首頁

尾頁

跳至