自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

林利老婆Erin日前於facebook上載與老公林利對話的影片,疑帶着醉意向老公發脾氣,大罵老公呃飲呃食,「我這麼愛你,等你那麼久,你剛回我,該給我的一定不會給我?你是故意的,騙我吃騙我住!」又斥林利沒有給她鑽戒和婚禮,林利態度冷淡回應:「結婚一定要錢嗎?一定要鑽戒嗎?你是甚麼東西啊你。我不要這些東西,不稀罕這些東西,我自由自在背著包包到處走,走到死都可以。」又批評太太經常飲醉酒,希望對方成熟一點,稱二人並非如她所說沒有浪漫時刻,只是因女方飲醉而破壞氣氛。林利更於片中反駁太太指他呃飲呃食,「我住妳家,我沒有幫妳付錢嗎?」但太太似乎嫌他付得不夠多,片尾Erin更留下一句:「那我們到此為止。」林利亦表示:「沒關係,你喜歡到哪為止都可以。」二人疑似鬧離婚。

ada0707    發表於 22-6-29 12:47
SiuBBee    發表於 22-6-28 09:08

伯爵府

認識林利係在 youtube睇雷安娜演唱會,他勁寸話你執到請到我出場, 覺得此人十分討厭

珍珠宮

2021勳章

回覆樓主:

人的心是永遠不會知足的

所以悟出知足常樂的道理

子爵府

回覆樓主:

清官難審家庭事

la_source    發表於 22-6-28 11:37

珍珠宮

2021勳章 畀面勳章

回覆樓主:

好黎好去私底下拆掂佢啦
最終都係因為錢
講真男既相信唔係依家先係咁
自己揀既
龍鳳媽

子爵府

2021勳章

係咪癌症未醫好,想激走老婆咋不過二人沒有兒女,分開都冇乜所謂嘅。但唔洗公開,好核突

公爵府

2021勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

個老婆好似係fans,最初同到偶像一齊就梗係sweet la,時間耐咗,返番現實,就不再為愛情,而要麵包了

goldpiglet    發表於 22-6-28 11:12

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

以為嫁到明星大把錢,點知遇著多病痛又唔死,無遺產分,緊係唔知足啦。
見得太多呢啲想另1半死嘅女人
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

珍珠宮

虎到金來勳章 2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

私人事
私下了吧

琥珀宮

2021勳章

回覆樓主:

女人成日飲醉酒?咁做個男人又真係好惡頂!個女人想要咩呢,一堆錢財資產? 個男既入住女人間屋,有無比租或點計生活開支?好多疑點

珊瑚宮

2021勳章

合則來, 不合則... 又無小朋友, 更好.

女方飲飽愛情水之後發覺沒有愛情面包, 早就應該放生自己去搵有面包的男人.

林利搵到錢時應該曾對你不薄吧.

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2021勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

兩公婆嘅嘢擺上網互數真係好肉酸

伯爵府

個胸就跌出來

pansy888hk    發表於 22-6-29 00:39

琥珀宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

肉酸!

公爵府

2021勳章

zxyggp 發表於 22-6-28 09:59
以為嫁到明星大把錢,點知遇著多病痛又唔死,無遺產分,緊係唔知足啦。
見得太多呢啲想另1半死嘅女人 :hehe ...

“多病痛又唔死”

琥珀宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

開頭應該係溫柔鄉,點知大家最後都係不似預期咁!

伯爵府

2021勳章 環保接龍勳章

睇報導話層樓係女方俾首期,
林利負責供樓.
講到呃飲呃食,
應該係男既D錢楂得好緊, 唔肯放水.
女既咪發爛炸囉.
女既諗住嫁咗俾明星,
唔使做有錢使, 做少奶奶.
點知現實不似預期.
嫰妻唔係易啃

rayrayus    發表於 22-6-28 19:55

別墅

好來好去,何必呢

翡翠宮

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

藍眼 發表於 22-6-28 09:43
個老婆好似係fans,最初同到偶像一齊就梗係sweet la,時間耐咗,返番現實,就不再為愛情,而要麵包了
...
都係..............錢問題

象牙宮

2021勳章

牛牛牛牛 發表於 22-6-28 10:56
兩公婆嘅嘢擺上網互數真係好肉酸

好似有幾次互數

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊