自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

牛年勳章 2021勳章

林利被台灣太太Erin在社交網公審,再爆出婚變傳聞,搬到酒店住的林利透過長途電話接受記者訪問,他說:「我都唔知佢想點,我又冇做錯啲乜嘢,佢話要整我上新聞喎,真係唔知點解要咁做,其實好小事,家庭嘅事,佢最鍾意咁樣做,唔知有乜好處。」林利又出示當日外母以刀襲擊他的「兇器」,見他手指有少少血漬,他說:「好小事,但要報警又去醫院。」由於外母有嚴重精神病,他說:「佢要攞錢,唔畀錢佢又話要自殺,真係瞓喺度都驚。」

SiuBBee    發表於 22-6-29 10:25

水晶宮

2021勳章 畀面勳章

回覆樓主:

琥珀宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

精神病真係一個好武器!

la_source    發表於 22-6-29 16:36

琥珀宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早走早著!

大宅

2021勳章

我會由佢

大宅

牛年勳章 2021勳章

林利三年前與年輕14載的台灣太太陳貞均結婚,不過兩人婚後聚少離多,更多次在社交平台隔空對罵。日前,陳貞均在FB上載和林利的對話影片,帶醉的她直斥老公「呃飲呃食」,又質問︰「我的鑽戒呢?我的婚禮呢?」最後她嬲爆表示︰「那我們到此為止!」林利則拋下一句︰「沒關係,你喜歡到哪為止都可以。」

身在台灣的林利無奈道︰「佢(老婆)飲多咗,唔係第一次㗎喇!(你呃飲呃食?)咁叻嘅女仔點會被我呃到咁耐?台灣層樓首期係佢畀,我有幫手供,仲幫佢畀卡數,應畀嘅都有畀。」對於老婆經常恐嚇「明天要讓你上頭條」,他苦笑謂︰「今次真係全台灣都有報道,佢達到目的啦!」

珊瑚宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢自己都要認真諗下,呢段婚姻仲可唔可以繼續落去,大家到底為咩?
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

虎到金來勳章 2022勳章 2021勳章 畀面勳章

住係酒店,咁佢展示嘅凶器係之前影嘅相?

兩公婆鬥講搏上新聞呀?

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

my005 發表於 22-6-29 09:05
佢自己都要認真諗下,呢段婚姻仲可唔可以繼續落去,大家到底為咩?

佢阿媽都咁貪錢,佢老婆唔攞夠錢,1定唔會離婚,所以而家先要搞大佢,見報多啲,可能專訪或扮慘吸引多啲眼球,他日做網紅定拍廣告可以多1點名氣
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

伯爵府

2021勳章

睇樣都知個女貪錢; 林利多吾多錢就吾知啦

男爵府

回覆樓主:

台灣女人好癲

珍珠宮

虎到金來勳章 2022勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

[img=500,400][/img]

翡翠宮

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

從來都係咁講台灣妹未婚前又嗲又溫柔, 結咗婚係第二個樣,點解啲男人咁唔識死?

ic34    發表於 22-6-29 10:48

寶石宮

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

回覆樓主:

台灣女人好多要老公上繳身家

伯爵府

alicemic 發表於 22-6-29 10:20
從來都係咁講台灣妹未婚前又嗲又溫柔, 結咗婚係第二個樣,點解啲男人咁唔識死?
...

國內嗰啲咪一樣!

象牙宮

2021勳章

回覆樓主:

大宅

牛年勳章 2021勳章

Protea 發表於 22-6-29 09:10
住係酒店,咁佢展示嘅凶器係之前影嘅相?

兩公婆鬥講搏上新聞呀?

林利出示當日外母以刀襲擊他的「兇器」

大宅

幾十歲人都唔化

別墅

回覆樓主:

外母有精神病斬人,會唔會遺傳俾個女

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊