自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

故事大綱就係講高中學歷、被人看不起的女主角吳秀才,進入韓國最大律師事務所,為達目的不折手段,係快要爬上頂端嘅前一刻,因為太有野心被會長流放到大學做客座教授,係個度遇見男主角、慢慢找回初心嘅故事。

想話徐玄振係呢套劇入面嘅衣著全部都超級好睇,一頭直長髮襯超有型嘅套裝,隨時都散發著冷傲、自私又霸道嘅氣氛,但係又唔令人討厭。搞到我都想買返套嚟著,奈何應該買完之後未必有場合岩著。

仲有另外一個重點,男主角真係超級童顏,而且睇返新聞原來已經係第3次飾演學生。男女主嘅師生戀愛情線真係好令人期待!!唔知JM們又睇左未呢?早排聽口水多過浪花,原來do姐都有睇緊!

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

黃Viu,咩意思?
莫非色情?

珍珠宮

syyysc 發表於 22-6-29 18:07
黃Viu,咩意思?
莫非色情?

VIU 自稱是[黃VIU]

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

黃Viu,咩意思?
莫非色情?

viu 黃色logo,有免費&收費節目
viutv 藍色logo,重播99台播過嘅節目

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

chengka 發表於 22-6-29 18:01
男主角好似韓劇成日見?叫咩名

黃寅燁

別墅

JM們有冇睇啊?

別墅

黃Viu,咩意思?
莫非色情?

黃Viu係專播好多日韓劇集、新返動畫
黃色logo, 所以叫黃viu

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

meowmeowdesu 發表於 22-6-30 17:21
黃Viu係專播好多日韓劇集、新返動畫
黃色logo, 所以叫黃viu

得公眾天線,得96、99台, 乜鬼顏色真係不知

別墅

岩睇完第一集都大約估到個故事講咩

禁止訪問

禁止訪問

大宅

HiPP勳章(2)

回覆樓主:

之前小朋友考試,今日考完,我死咗好多細胞,幾集未睇過, 放假追番先,不過佢啲廣告真係太多太長……
其實成個劇情,真係唔係幾合邏輯,但都幾好睇嘅。

大宅

HiPP勳章(2)

syyysc 發表於 22-6-30 17:23
得公眾天線,得96、99台, 乜鬼顏色真係不知

我手機apps download 黃viu, 黃viu 比較多韓劇。

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

小倩 發表於 22-6-29 18:22
viu 黃色logo,有免費&收費節目
viutv 藍色logo,重播99台播過嘅節目

謝謝解釋,少睇viu搞唔清楚顏色係咩意思

子爵府

黃viu D廣告又多又長,我寧願係其他網站線上看都無咁煩呀!

子爵府

醒目開學勳章

Viu 唔多韓劇,字幕出得又慢。好多apps 這邊播,一兩小時已有中文字幕。 viu 真係唔多韓劇,有好多播緊都冇。
我連個apps 都delete 埋。

男爵府

meowmeowdesu 發表於 22-6-29 17:50
故事大綱就係講高中學歷、被人看不起的女主角吳秀才,進入韓國最大律師事務所,為達目的不折手段,係快要爬 ...

大宅

浪女 發表於 22-7-1 10:25
Viu 唔多韓劇,字幕出得又慢。好多apps 這邊播,一兩小時已有中文字幕。 viu 真係唔多韓劇,有好多播緊都冇 ...

地下apps?

侯爵府

唔需要用黃viu, 大把APP或網站可以睇, 仲唔使咁多廣告

首頁

尾頁

跳至